Când e imposibil să-i reziști – Briar U #3 – Elle Kennedy – Editura Epica

Când e imposibil să-i reziști – Briar U #3 – Elle Kennedy – 432pag

Stau și mă uit la laptop și el se uită la mine și nu știu ce să scriu. Trebuie neapărat să fac o pauză de la romance că nimic nu îmi mai place, nu mă mai mulțumește nimic.

Am așteptat cu destul de mult interes povestea lui Hunter, dar nu m-a mulțumit pe deplin. Mi s-a părut destul de puerilă, fără substanță, totul rezumându-se la ouăle lui 😛 .

Dragul de el a ajuns la concluzia că trebuie să își tină fermoarul închis la pantaloni dacă vrea să performeze pe gheață, el fiind căpitanul echipei de hochei pe gheață. Abstinență totală scrie pe el. Bine, la duș se rezolvă singur, dar nicio fată nu pune nici o parte a corpului ei pe el, dacă mă înțelegeți ce vreau să zic.

Demi este într-o relație cu Nico de 1000 de ani, ăsta înșeală la ea de zor. Fata cam prostuță, dacă mă întrebați pe mine. Îi trebuie mult până să renunțe la relația cu Nico. Până el nu o înșeală cu prietena ei, fata nu pune stop.

Un proiect școlar îi aduce împreună pe Hunter cu Demi și de aici începe povestea. Aflăm lucruri din trecutul băiatului, o cunoaștem mai bine pe Demi și mai ales, încep ei să se cunoască mai bine, atât de bine până când dă dracu abstinența, după lupte aprige, și ajung direct la orizontală 😛

Ea a fost genul de personaj cu care eu nu am rezonat foarte tare, el parcă era mai răsărit. Împreună au crescut și s-au descoperit unul pe altul. Unele dialoguri au fost amuzante, altele mai puțin.

Una peste alta a fost o carte drăguță, dar atât. Pe mine nu prea m-a convins, iar finalul mi s-a părut atât de abrupt de zici că se termina hârtia și nu se mai găsea.

Ca de obicei, nu trebuie să fiți de acord cu mine, dar niciodată să nu renunțați să citiți!

Cartea se poate comanda de aici: www.edituraepica.ro