Asistenta Maleficului – Hannah Nicole Maehrer – Editura Librex Publishing

Asistenta Maleficului – Hannah Nicole Maehrer- 376pag

Vi s-a întâmplat vreodată să terminați o carte și să nu înțelegeți nimic din ea? Să aveți acel moment în care să vă întrebați dacă chiar ați citit cartea sau doar ați dorit să o citiți pentru că în mintea voastră este un mare gol?

Eu asta mă întreb acum, ce Doamne, iarta-mă, am citit? Unde-i intriga, unde-i povestea de dragoste?

Paradoxul este că a fost atât de tâmpițică această carte și totuși nu am putut să o las din mână, voiam să ajung la sfârșit, în speranța că înțeleg ceva mai mult. Speram ca povestea de dragoste să mă mulțumească puțin. Aceasta a lipsit cu desăvârșire. Toată povestea lor de dragoste s-a rezumat la un sărut și atât.

O avem pe Evie care este nevoită să își întrețină familia și ajunge să îi fie asistentă Maleficului. Acesta se ocupa cu chestii malefice, îi plăcea să omoare, să tortureze, să facă rău. De ce făcea el toate astea? Asta este o întrebare bună.

Evie a noastră ajunge să lucreze pentru el și îl face mai bun, îl face chiar să zâmbească că avea el o gropiță în obraji și își riscă și viața pentru el. Cineva din interior îi sabotează, vrea să le strice planurile și aștia doi încearcă să afle cine. O leacă de fantasy, niște cerneală magică, un dragon, un balaur, niște colegi dubioși de munca și iaca avem o poveste viralizată pe marele Tik Tok. Un mare fâs pentru nimic.

Aaa, să nu uit de minunata broască prevestitoare pe care Maleficul o ține captivă. Doamne păzește și apără.

El este atât de malefic încât pică în capcană și este prins de rivalul său ( sau cel puțin eu așa am înțeles). Norocul lui este că ea se transformă în Malefica și în volumul viitor vom afla cum îl salvează și cum îi declară iubire veșnică.

Pentru mine orice carte care are cuvântul Tik Tok pe copertă pornește cu o bilă neagră.

Din punctul meu de vedere ”Asistenta Maleficului” este o carte foarte slabă, nu am râs să pic sub masă, nu am avut de ce să mă emoționez, nu mi-a transmis niciun sentiment.

Ca de obicei, nu trebuie să fiți de acord cu mine, dar vă îndemn să citiți, orice, dar să citiți!