La înălțime – Liz Tomforde – Editura Litera

La înălțime – Liz Tomforde – 512 pag

Vai de mine cât de minunată a fost această carte. Cât de mult mi-a plăcut. Ce stare de bine mi-a lăsat. Cât de bine am dormit după ce am terminat-o.

Zanders și Stevie. Stevie și Zanders, două personaje atât de perfecte,  de frumoase, de carismatice, de normale. El, hocheist de succes, in liga profesioniștilor, băiatul rău, adorat de toată lumea. Ea, însoțitoare de zbor, cu atât de multe complexe, atât de puțină încredere în ea. Cei doi se întâlnesc și începe o poveste superbă. Toate femeile îi cad lui la picioare, fata noastră nu îi cade, din contra, îi rezistă cu brio și îi cedează exact atunci când vrea ea. Stevie îl vede pe sub masca pe care o arată el de fiecare dată. Băiatul rău care nu are suflet, care în fiecare seară schimbă partenera, care mereu provoacă scandal pe gheață. Oare de ce face toate astea? Ce l-a împins să își construiască imaginea asta? Ea, o femeie de 26 de ani cu multe frustrări, cu încrederea la pământ. Mama ei, cea care trebuia să îi insufle încredere, face exact pe dos. Cei doi se ajută unul pe altul, învață să aibă din nou încredere, se vindecă reciproc. Nu degeaba se spune că iubirea vindecă cele mai nefericite suflete. Să nu credeți că a fost totul roz în carte, nici pe departe, dar au știut să facă față situației. Când și-au dat seama de consecințele faptelor, au acționat în măsură. Nu au avut nevoie de drame inutile și nici de umilințe în numele dragostei.

Să nu vă mai zic despre personajele secundare care au adus un mare plus cărții. Aceste personaje au dovedit că stiu ce înseamnă o prietenie adevărată, au știut când să fie lângă personajele noastre, să îi ajute, să îi asculte, să le ofere umărul lor.

Nu vreau să vă mai spun nimic, vreau să vă îndemn să citiți această carte, să vă lăsați purtați de poveste, să iubiți, să plângeți și la sfârșit să fiți fericiți pentru Zanders și Stevie.

Vă zic cu toată sinceritatea că de mult nu am mai citit o carte atât de bună. Pur și simplu nu știu când au zburat cele 512 pagini și m-am trezit la sfârșit cu un zâmbet mare pe față și o lacrimă în colțul ochiului.

Ca de obicei, vă îndemn să citiți, orice, dar să citiți!

Cu mult drag, a voastra Carolina!

P.S. Abia aștept următorul volum să aflu povestea lui Ryan.

Cartea se poate comanda aici: www.litera.ro