Ne vedem pe Venus – Victoria Vinuesa – Editura Nemira

Ne vedem pe Venus – Victoria Vinuesa – 288pag

„ Ne vedem pe Venus” este povestea Miei, o poveste pe care îmi doream să o descopăr încă de când a apărut traducerea cărții. Simțeam că o să îmi placă mult și că mă voi atașa de personaje. Exact așa s-a întâmplat.

Mia este o puștoaică de aproape 18 ani, abandonată de mama ei după nastere, crescută în multe orfelinate și apoi într-o familie adoptivă foarte rece. Problema ei cea mai mare este că are inima bolnavă și are nevoie de o operație pe care fata nu vrea să o faca înainte de a-și cunoaște adevărata mamă.  

Kyle este un băiat care sta în vecinătatea Miei, un băiat cu niște traume mult prea mari pentru un tânăr. Prietenul lui cel mai bun a murit într-un accident de mașină, Kyle fiind la volan. Celălalt prieten care era cu ei este imobilizat într-un scaun cu rotile. Cele mai negre gânduri îi vin în cap băiatului și Mia îl salveză. De fapt, dragostea îi salvează pe amândoi.

Cei doi pleacă în Spania cu scopul ca fata să își găsească mama biologică. Trec prin tot felul de aventuri, străbat o mare parte a acestei țări până fetei i se face foarte rău și ajunge la spital și este nevoită să îi spună lui Kyle tot adevărul. Ea a omis foarte multe lucruri să îi spună băiatului și mare i-a fost uimirea când a văzut că acesta nu o părăsește. Cea mai mare frică a fetei era frica de abandon, toata lumea în viața ei a abandonat-o.

Vă invit să citiți o carte despre vindecare, iubire, viata și moarte.

Mi-a plăcut foarte mult povestea celor doi. Am iubit modul în care au fost alături unul pentru celălalt, modul în care au crescut și s-au maturizat împreună.

Mi-a plăcut mult că am simțit emoție pe tot parcursul lecturii și prin intermediul poveștii am văzut o parte din Spania, am simțit că sunt și eu cu cei doi în călatoria lor.

Cartea se poate comanda de aici: www.nemira.ro