Termene și condiții – Al doilea volum al seriei ”Miliardarii de la Dreamland” – Lauren Asher – Leda Bazaar

Termene și condiții – Lauren Asher – 512 pag.

Vaiii! Cartea asta a fost perfectă. Nu i-a lipsit nimic. A avut o poveste credibilă, a fost dulce, amuzantă, toate ingredientele au fost atent dozate pentru a ieși una dintre cele mai bune cărți citite de mine în ultima perioadă.

Conform testamentului bunicului, ca Declan să ajungă director executiv, el trebuia să îndeplinească două sarcini: să se însoare și să facă un copil. Ușor de făcut, la prima vedere, dacă acest om nu ar fi însuși căpcăunul în persoană. O singură femeie îi poate face față și aceasta este Iris, asistenta lui. Fata, îndrăgostită de el, se oferă să îl ajute, gândindu-se că va fi totuși o sarcină destul de simpla. Se logodesc, se căsătoresc și încep o viață în doi. Greu a fost, două capete tari, două personalități puternice cu un trecut greu, plin de amintiri urâte. Iubirea nu facea parte din planurile lor, dar ce credeți, iubirea nu bate la ușa, ea intră acolo unde vrea.

Recomand cu cea mai mare bucurie și încântare această carte. Genul ăsta de cărți vreau să-l citesc mereu. Bravo, Shauki Al-Gareeb!

Cartea se poate comanda de aici: www.edituracorint.ro