Cea mai frumoasă greșeală – Vi Keeland – Editura Bookzone

Cu Vi Keeland mergi la sigur. Știi cum scrie, știi la ce să te aștepți, iar la final rămâi cu un zâmbet pe buze. Cărțile ei sunt ușor de citit, deși niciuna din ele nu seamănă cu cealaltă.

De data aceasta protagoniști sunt Rachel și  Cain. El este profesor, iar ea este asistenta lui.  Ea află acest lucru a doua zi după ce se leagă de bietul băiat și îl face în toate felurile, crezând că este cel care i-a frânt inima prietenei sale.

 La prima vedere pare o poveste simplă, mega clișeică, dar în momentul în care apare un capitol din tinerețea lui, lucrurile încep să se complice și începem să punem piesele de puzzle la locul lor.

Mi-a plăcut felul în care a trecut prin viață Rachel, chiar dacă trecutul a fost foarte urât pentru ea, nu s-a lăsat înfrântă, a răzbit și s-a dovedit o persoană foarte cerebrală. El, o bomboană de băiat care a trecut prin multe schimbări și a știut ce are de făcut ca să o păstreze pe Rachel.

Până nu uit, trebuie să vă mai spun că mi-au plăcut mult personajele secundare. O bilă albă pentru scriitoare :D.

Una peste alta a fost o poveste drăguță, care mi-a plăcut, mi-a lăsat o stare de bine și abia aștept să trec la următoarea carte semnată de Vi Keeland.

Cartea poate fi comandata de aici: www.bookzone.ro