Ghinionista – Corina Cîndea

Nr. pagini: 418

Editura Hathor

Anul aparitiei: 2021

Am ales ca primul meu articol pe blog să fie a cărții prietenei mele Corina Cîndea. Nu este un secret pentru nimeni că imi plac cărțile ei, in special Triplu H, și mai ales relația noastră de prietenie. Sper să vă placă ce veți citi aici și să mai reveniți. Vă mulțumesc anticipat!

“Norocul ni se poate arăta în diferite forme. Uneori, chiar și deghizat în ghinion.“

 Această afirmație i se potrivește mănușă lui Jade, ghinionista  noastră, născută într-o zi de treisprezece, vineri.

Cred că nu trebuie să vă mai spun cât de mult îmi place Corina Cîndea și cât de tare aștept fiecare carte a ei. Și de data aceasta m-a încântat, mi-a umplut sufletul de bucurie. Cartea a fost foarte bună, acțiunea ei desfășurându-se înaintea ochiilor mei.

„Ghinionista„ de Corina Cîndea este o comedie romantică cu toate elementele cu care ne-a obișnuit autoarea. Nu vreau să vă dau multe detalii pentru că această carte trebuie citită, trebuie să râdeți împreună cu Riker și Jade și neapărat trebuie să cunoașteți personajele secundare care au mărit deliciul cărții.

Se pare că Cupidon lovește în Central Park, dimineața devreme când lumea aleargă. Așa s-a întâmplat și în cazul nostru, Jade și Riker au ieșit să alerge, fiecare în treaba lui și au ajuns să se ciocnească unul de altul la propriu și la figurat. Se pare că,  micul Cupidon a avut atât de multă treabă încât un an de zile nu le-a mai împreunat cărările, dar și când și-a făcut din nou apariția a fost demn de Oscar. 😀

Să nu credeți că totul a fost numai roz, au apărut probleme, ea prea tânără, el mai matur, el doctor, ea studentă la început de drum, ea cu multe mici ghinioane, el mereu acolo să o “prindă“…

În aceste vremuri tulburi, o astfel de carte este mai mult decât binevenită. Umorul autoarei este molipsitor, iar la sfărșitul cărții rămânem cu un zâmbet mare pe față.

Vă mai zic doar despre coperta superba de care m-am îndrăgostit, care se potrivește perfect cu povestea, apoi vă trimit să cumparați cartea, dacă nu ați făcut-o până acum și să o citiți, nu veți regreta.

Felicitari, Corina pentru această carte și îți multumesc că pentru câteva ore am fost în compania lui Jade și a lui Riker.

P.S. Când apare următoarea carte?

Cartea se poate comanda de pe : www.editurahathor.com