Mai mult de una – Tara Daniels – Editura Royal Ink Books

Prima carte a autoarei a fost o surpriză extraordinară, care m-a luat prin surprindere în cel mai frumos mod cu putință. Îmi doream foarte tare să mai citesc cărți scrise de Tara. Voiam să văd dacă își păstrează stilul, dacă mă cucerește și cu următoarea ei carte. M-a cucerit!

În „Mai mult de una” am regăsit aceeași scriitură sensibilă. Autoarea noastră are o sensibilitate și o fragilitate în scris pe care eu nu am mai întâlnit-o foarte des la alți autori. Poveștile ei sunt încărcate de foarte multe emoții, sensibilitatea este ridicată la rang de artă.

Hailey îl știe pe Ian de la gradiniță și acesta era sigur că atunci când vor crește mari, fata va deveni soția lui. O poveste de iubire cum citim doar în basme. Ash este prietenul lui cel mai bun. Cei trei, împreună cu Summer, sora lui Ian, sunt de nedespărțit. Din păcate, basmul celor doi se termină la doi ani după nuntă, când Ian moare într-un accident. Imediat după moartea soțului, ea află că îi poartă copilul în pântece. Ash aproape că se muta cu ea și cu bebelușul nou născut și o ajută exact cum ar face un tata. O construiește din nou pe Hailey, exact așa cum ai construi un joc din piese de lego, bucată cu bucată. Dar, oare, Hailey este doar văduva celui mai bun prieten sau este mult mai mult.

Autoarea are un talent extraordinar de a se juca cu sentimetele și de a le pune în valoare, de a scoate tot ce este mai bun dintr-un om. Cartea nu are punct culminat, nu are perioade moarte, are foarte multă sensibilitate, toate din perspectiva fetei, care ne pune sufletul ei pe tavă. Un singur capitol este din perspectiva lui Ash, tocmai pentru a accentua sentimetele. Am înțeles-o pe Hailey, am plâns cu ea, am suferit, am dansat și mai ales m-am bucurat la sfârșit pentru ea.

Vă recomand să citiți această carte. La sfârșitul ei s-ar putea să aveți lacrimi pe obraji, dar o să aveți o stare de bine.

Cartea se poate comanda de aici: www.royalink.ro