Jucătorul – Vi Keeland – Editura Bookzone

Dacă sunteți printre fanii înfocați ai autoarei, ar fi bine să nu citiți această părere. Nu trebuie să fiți de acord cu ce voi scrie, dar nici să nu încercați să îmi ziceți că nu am înțeles cartea. Părerile trebuie respectate indiferent dacă sunt pozitive sau negative. Eu nu sunt genul care să las o părere negativă, doar ca să atrag atenția asupra mea. Scriu exact ce simt în momentul în care ajung la ultima pagină a cărții.

Poate că spun o prostie, dar cărțile autoarei nu mai sunt ce au fost. Mi se par foarte puerile, slab dezvoltate și cu aceleași scene de sex trase la indigo în toate cărțile. Aș fi vrut un pic mai multă originalitate și un zvâc, ceva care să mă țină acolo. Punctul culminant al cărții mi s-a părut o ceartă între copii de gradiniță. Am avut de multe ori impresia că unele lucruri au ramas în aer. M-au deranjat foarte tare frazele din topor.

Personajele noastre sunt Brody Easton, jucător celebru de fotbal american și Delilah Maddox, reporter sportiv. Cei doi se cunosc când fata le ia un interviu sportivilor de la New York Steel, printre care și lui Brody. Acesta are un comportament destul de indecent și de aici până să ajungă în pat este doar un singur pas. Mai departe citiți voi. 😛 . Chiar dacă băiatul nostru era la suprafață un arogant, cu gânduri  perverse, pe teren era un foarte bun fotbalist, iar în interiorul lui era un om bun, atent la nevoile celor din jurul lui. M-a emoționat grija lui pentru Marlene și acesta a fost plusul cărții. De ea nu mi-a plăcut deloc, mi s-a părut o râzgâiată 😛 . Mult mai mult mi-a plăcut Willow 😀 .

Pentru mai multe detalii vă invit să citiți cartea. Sunt sigură că aceasta îți are cititorii ei și este normal să gândim diferit pentru că suntem diferiți.

P.S. Marele plus al cărții a fost epilogul. Parcă acolo am simțit scriitura autoarei cu care eram învățată.

Cartea se poate cumpăra de aici: www.editurabookzone.ro