Încurcături în dragoste – Emma Chase – Editura Litera

Știți vorba aia românească: ți-au murit lăudătorii? Eee, se aplică unu la unu la masculul feroce din carte.

Să vă zic cum a început regretul meu pentru banii dați pe carte. Când am văzut ieri postarea că a apărut această carte mi-am zis: hai, susține piața de carte româneasca și cumpăr-o, coperta este frumoasă și scrie pe ea că vei râde. Exact ce îmi trebuia 😛 . Nu am râs deloc, dar deloc.

Drew este genul de bărbat pe care nu l-aș vrea nici măcar vecin de continent cu mine. El este cel mai frumos, bogat, superb, bun la pat, ce face el nu mai face nimeni. Lăudăros până la stele și inapoi. Orice fata îi cade la picioare și are o experiență sexuala de neegalat de către cineva. Și ce sa vezi, într-o seară de sâmbătă vede căprioara vieții lui, pe Kate și i se scurge sângele din cap în partea de jos a corpului și se îndrăgostește fulgerător 😛 . Vaiii, fata nu îi cade lată la picioare, îi arată un inel de logodnă și îi întoarce spatele. Supărat că a fost refuzat pleacă cu două gemene roșcate să își înece amarul între ele, dacă înțelegeți ce zic 😊. Suprize, suprize cu Carolina, că luni dimineață cu cine credeți că se întalnește la locul de muncă? Ați ghicit, că sunteți isteți, cu caprioara lui, Kate 😛 . Și băiatul nostru se pune pe vrăjit și vrăjește, și vrajește de m-a plictisit maxim. Fata, doar nu credeți că este stăpână pe situație, doamne ferește. Se desparte de logodnicul cu care era de 15 ani și se împiedică și cade exact peste vrăjitorul de căprioare 😛 . Petrec un weekend între aștenuturi demn de filmele pentru adulți și luni dimineață când se întorc la muncă il găsesc pe fostul iubit al fetei în birou. Jale, drama și alte clișee maxime. Ideea este că Drew o dă în bară rău că nu prea îl ajuta capul de sus și supără fata. Cum s-a terminat această carte romance vă invit să citiți.

Toată cartea este povestită din perspectiva lui și m-a iritat de la prima propoziție până la ultima. Citeam și citeam și îmi veneau în minte vorbele unei persoane publice: bă, esti un fătălău! 😊

Nu mi-a plăcut deloc de el, așa i-aș fi tras una acolo unde nu ajunge soarele. La ea mă abțin de la orice comentariu, este de ajuns că i-am zis căprioară.

Singurul lucru pentru care nu i-am dat o steluța a fost datorită faptului că mi-a plăcut maxim de familia lui. Ar fi avut ce să învețe de la căsnicia de invidiat a părinților lui și apoi de la mariajul surorii lui. Nepoata îmblânzitorului de căprioare a fost o dulceață de fata și ea a fost cireașa de pe tort ca băiatul nostru să iasă la suprafață.

Sunt sigură că această carte își va găsi cititorii și va fi apreciată, dar nu de mine 😀 .

Cartea poate fi comandată de aici: www.litera.ro