Ardoare – Tracy Wolff – Leda Edge

Ani de zile, prietenele mele m-au bătut la cap să citesc fantasy. Eu, nu și nu, că nu îmi place, că nu este pentru mine. Până când am dat de Hades și am început sa simt gustul cărților fantasy. De doi ani, am început să citesc acest gen și sunt în extaz. Sunt ca un copil care își deschide cadourile în ziua de Crăciun. Mă minunez de această lume, de cât de frumos este conturată, de cât de departe merge imaginația autorilor.

Despre “ Ardoare“ nici nu stiu ce să vă zic prima dată. Că am fost fascinată de cât de atent a fost construit universul fantasy? Că mi s-a părut super tare că acțiunea are loc în Alaska sau să vă zic despre Grace? Cred că voi începe prin atenția la detalii. Citeam descrierea  Academiei Katmere și simțeam că sunt acolo, că pot pune mâna pe pereți, că simt că pot trece cu palma  pe deasupra unor lumânări aprinse și le simt caldura.

Grace, rămâne orfană, dupa  ce ambii părinți mor într-un accident de mașină și este nevoită să se mute în Alaska, la unchiul ei, fratele tatălui. Acesta este directorul Academiei Katmere, care la prima vedere este o școală cu internat, normală, doar că acolo nimic nu este normal și se pare că singurul om este Grace. Fata noastră este toată un curaj, după cum o demonstrează faptele ei. Și ca o carte să fie ideală trebuie să aibă și o poveste de dragoste complicată. Doar nu credeți că ea se îndrăgostește de cineva banal, nici vorbă. Ea se îndrăgostește de cel mai temut vampir din academie, Jaxon. Și de aici să vă tineți bine. Fata este ca un magnet pentru belele și săracul vampir este mereu cu ochii și cu dinții pe ea 😛 .

Primul volum este un carusel de emoții, de adrenalină, de umor bun și care creează dependență gravă.

Da, sunt oarecum nouă în acest domeniu al cărților fantasy, dar vă spun cu mâna pe inima că sunt leșinată după această carte și abia aștept să intru și mai tare în poveste pentru că presimt că voi avea parte de și mai multa adrenalină.

Și, la sfârșit, vă mai spun încă o data că o iubesc maxim pe Grace și când voi fi mare, vreau să fiu ca ea.

Mulțumesc fetelor mele și lui Shauki că s-au ținut de capul meu să mă apuc de această serie.

Cartea se poate comanda de aici: www.edituracorint.ro