Intenții ascunse – Lauren Asher – Leda Bazaar

Am început această carte destul de reticentă. Ultimele romane de dragoste de la editură nu m-au dat pe spate, mereu am avut ceva de comentat. M-a surprins această carte. Din punctul meu de vedere, de la Romeo și Julieta cam toate romanele de dragoste sunt clișeice, dar depinde de cât de pretențios ca cititor ești. Dacă îl mai găsesc pe Grey în fiecare carte, mă las de citit. Sau dacă mai citesc de profesori duri care se îndragostesc de elevele lor, mă ia capul.

În mintea mea asta tulburată de prea multă cafea când am văzut coperta, fără să citesc despre carte, am zis că este o carte despre Putin 😛 și mă certam cu Shauki că unde este cartea de dragoste promisă.

Mi-a plăcut mult de tot cartea, este prima dintr-o serie de trei și ne spune povestea a trei frați care sunt pe cale să primească un parc de distracții, moștenire de familie. Bunicul lor moare și lasă fiecaruia câte o sarcină de îndeplinit ca să poată intra în posesia moștenirii.

Rowan( mișto nume) are sarcina de a renova parcul de distracții Dreamland. Acesta este un tip dur la suprafață, care a uitat să zâmbească, să se bucure de viață. Tot timpul a trebuit să demonstreze că este capabil și că este un bărbat puternic, că nu are slabiciuni. În momentul în care o cunoaște pe Zahra( alt nume mișto), lumea lui se zguduie din temelii pentru că fata este exact opusul lui. Nu este politicos cu aceasta, se poartă destul de urât, dar nu poate sta departe de ea. Mi-a plăcut de Zahra pentru că nu l-a lăsat, nu a impresionat-o averea lui, ea a văzut în interiorul lui și i-a scos la suprafață sentimentele pe care acesta le îngropase. Bravo ei 😛 .

Autoarea a reușit să mă facă să văd acest parc de distracții, să îmi doresc să mă urc într-un roller coster și să fiu prințesă într-unul dintre castele. Abia aștept aventura următorilor doi frați.

P.S. Am văzut niște comentarii că nu este numele tradus din engleză nu știu cum, că nici coperta nu ar fi wow, că bla, bla, bla și eu vă întreb așa: dacă aveți o copertă wow și un titlu pe placul vostru, dar interiorul este slab, nu vă place, sunteți mai mulțumite? Nu ar trebui să conteze mai mult ce este între pagini? Nu ar trebui ca povestea să ne cucerească? Întreb și eu, nu dau în cap :P.

Cartea se poate comanda de aici: www.edituracorint.ro