#NuSuntNormală – Cătălina Pană – Editura Petale Scrise

#NuSuntNormală – Cătălina Pană – 214 pag

„#NuSuntNormală” este cartea perfectă pentru o zi de duminică când afară este foarte cald, iar aerul condiționat din casă îți mângâie corpul.

Afina, personajul nostru, este o eroină delicioasă, exact ca o afină la final de august.

Fata noastră își crește fetița singură, jonglează între 3 joburi, are o energie care este în ton cu părul ei și este foarte impiedicată. Când crezi că nu se mai poate întampla nimic, Afina mai face o nefăcută. Vă dau un exemplu, cum este să aștepți un Uber și fără să te uiți la mașina care a ajuns lângă tine, te sui în ea și mai vrei să îi dai și recenzie negativă șoferului. Dar tot răul spre bine pentru că șoferul acelei mașini s-ar putea să fie exact ce îi trebuie Afinei. Legenda spune că nu vom afla niciodată 😀

„#NuSuntNormală” este genul de carte pe care trebuie să o citești, nu merge povestită. Trebuie să iti pui ceva rece în pahar și să o lași pe Afina să îți povestească. Fata asta cu păr roz are multe de spus. Ca orice om normal și ea are defecte, frustrări, plăceri, pasiuni, neajunsuri. În toată anormalitatea ei, ea este o femeie normală, o femeie în care ne putem regăsi și noi la un moment al vieții noastre.

Un pic cam impiedicată pentru 30 de ani, dar cu un potențial uriaș, Afina a fost absolut delicioasă și a fost o încântare să îmi petrec duminica în compania ei.

Ca de obicei, vă invit să citiți, orice, dar citiți! Și aș îndrăzni să vă recomand să citiți și câte un autor român, credeți-mă pe cuvânt că aveți de unde alege. Și dacă nu știți cu cine să începeți, eu vă recomand să începeți cu Afina.

Cartea se poate comanda de aici: www.editurapetalescrise.ro