Nu mă uita – Julie Soto – Editura Corint – Leda Bazaar

Nu mă uita – Julie Soto – 368pag

Ahhh, ce mult mi-a plăcut această carte. A fost mai mult decât perfectă.Datorită poveștilor ca aceasta, eu nu renunț la citit. Chiar dacă mai găsesc câte o carte proastă, când îmi pică pe mână o carte bună, uit de toate poveștile slabe pe care le-am citit. Dragostea trebuie să îți dea fluturi în stomac, să te ridice până peste nori, să visezi cu ochii deschiși și să zâmbești larg.

Ama, organizatoare de nunți, se chinuie să răzbească pe cont propriu. Adoră să organizeze nunți, dar ea nu se implică în relații, nu vrea să audă de angajament pe termen lung. Cum ar putea când propria mamă s-a măritat și divorțat de vreo 14 ori.

Elliot deține o florărie, moștenită de la tatăl lui. Cei doi se întâlnesc prin prisma serviciului, ca apoi să își dea seama că le place și singuri în intimitate. Lucrurile o iau la un moment dat într-o direcție greșită și fiecare își vede de drum pentru câțiva ani. O nuntă îi aduce din nou împreună și trebuie să își dea seama ce vor face mai departe. Rămâne să citiți ca să aflați cum se termină povestea celor doi.

Am adorat această carte. A fost exact, dar exact pe gustul meu. Ideea tatuajelor m-a fascinat și am căutat pe google semnificația lor. Toată povestea din jurul nunții organizate de Ama m-a făcut să simt că sunt acolo, că fac parte din poveste. Recomand cartea “Nu mă uita”, de Julie Soto

Și ca de obicei, vă invit să citiți, orice, dar citiți!

Cartea se poate comanda de aici: www.edituracorint.ro