Diavolul deghizat – Lisa Kleypas – Editura Miron

Diavolul deghizat – Lisa Kleypas – 320pag

O ador pe Lisa Kleypas, îi ador cărțile .

Îmi era foarte dor de o carte de-a autoarei, lumea pe care o creionează îți rămâne în suflet mult timp.

„Diavolul deghizat” este cartea pe care o citești dintr-o respirație, abia aștepți să întorci pagina cu pagină ca să afli prin ce mai trec personajele.

Lady Merritt Sterling, fiica lui Westcliff ( îl știți din volumele anterioare), o văduvă tânără, frumoasă, isteață, se îndrăgostește iremediabil de Keir MaeRae, un scoțian dur, frumos, pasional, care deține o distilerie. O noapte pasională între cei doi  și toată lumea lor este dată peste cap. Și când crezi că lucrurile s-ar pune pe un făgaș normal, cineva atentează la viața acestui bărbat frumos. Din acest moment povestea te duce într-un montagnes russes pentru supraviețuirea personajului nostru, care a suferit răni grave în tentativa de omor. Cine ar vrea să îl facă să dispară de pe fața pământului? Când o să citiți, nu o să vă vină să credeți de ce ar vrea cineva să îl omoare și mai ales cine este Keir.

Reîntâlnirea cu personajele din cărțile vechi a fost un deliciu și au adus un plus mare al cărții. Situațiile comice, dovada de prietenie și de iubire a personajelor au făcut din „ Diavolul Deghizat”  o lectură  perfectă pentru o dupămasă friguroasă de iarnă.

Mi-a plăcut mult de tot cartea, dar aș fi vrut ca sfârșitul să nu fie atât de grăbit.

Cartea se poate comanda de aici: www.miron.ro