Dădaca – Lana Ferguson – Leda Bazaar

Dădaca – Lana Ferguson – 480pag

Am ajuns la concluzia că mult romance face rău. Am citit atâtea povești de dragoste încât nu mă mai mulțumește nimic, de la fiecare carte vreau altceva, vreau mai mult. Chiar dacă toate poveștile de la Romeo și Julieta sunt clișeice, vreau povești împachetate frumos, care să îmi lase un zâmbet pe buze la sfârșit. Nu zic că ”Dădaca” nu a fost o carte bună, a fost o carte drăguță tare, dar pe mine nu m-a mulțumit pe deplin. Cred că problema este la mine 😀 .

Personajele noastre sunt Cassie și Aiden. Cassie rămâne șomeră și fiind pe punctul de a fi evacuată din locuință, este nevoită să-și caute rapid un nou loc de muncă. Una dintre soluțiile ei ar fi să își redeschidă contul de OnlyFans, cont pe care l-a folosit cu un an în urmă, dar redeschiderea acestuia ar deschide și niște răni care nu sunt încă inchise în inima fetei.

Aiden este un chef renumit, tată singur al unei fetițe, mama acesteia murind cu un an în urmă. Acesta încearcă să facă față tuturor îndatoriilor, atât la job cât și acasă alături de fata lui, Sophia.

El pune un anunț de angajare pentru un post de bonă, Cassie caută un loc de muncă și uite așa cei doi ajung să se cunoască. Fetița o acceptă destul de repede pe Cassie în viața ei. Lui Aiden i se cam aprind călcâiele după ea, nu prea a mai avut timp de viață amoroasă și fata noastră nu este de lepădat. Dar ce să vezi că ei nu îi este complet necunoscut acesta când îi vede o cicatrice. Între cei doi se infiripă o relație bazată exclusiv pe sex, dar sex în draci, mă înțelegeți? Fata ar vrea să îi spună adevărul, dar îi este frică să nu îl piardă. Se pierd atât de mult unul în celălalt încât fac o greșeală și lumea lor perfectă se destramă. Consecințele ar putea fi destul de serioase. Cineva trebuie să facă un pas în spate…

Una peste alta a fost o carte drăguță, perfectă pentru o dupămasă când ai un pic de timp liber. De Cassie mi-a plăcut foarte mult, am rezonat cu ea, mereu era binedispusă, mereu găsea soluții și știa cum să pună problema indiferent de situație.

Aiden era depăsit de situație, jobul de la restaurant și Sophia îi ocupau tot timpul, pe aceasta din urmă chiar neglijând-o. Intrarea lui Cassie în viața lui a fost ca o ploaie răcoroasă într-o zi toridă de vară.

Așa cum v-am obișnuit, vă îndemn să citiți, orice, dar să o faceți!

Cartea se poate comanda de aici: www.edituracorint.ro