Când pericolul devine irezistibil – Briar U #2 – Elle Kennedy

Dacă prima carte din serie nu m-a dat pe spate, aceasta mi s-a părut mai bună, chiar dacă și aceasta a avut unele scăpări 😛 . Carte perfectă, copil cuminte și babă frumoasă nu prea mai există 😛 . Era o glumă, firește!

Brenna este fata antrenorului principal al echipei de hochei de la Briar, iar Jack este căpitanul echipei de hochei a Universității Harvard. Vă este clar că cele doua sunt super rivale, da? Din start, o relație între cei doi este sortită eșecului. Dar ce facem atunci când fata dornică să obțină un post la care viseaza, îi spune angajatorului că este iubita lui Jack, acesta fiind mare fan al sportivului? Vă spun eu ce facem, citim ca să vedem când păcăleala se transformă în dragoste. Și nu durează mult până cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt. Dar, normal că lucrurile nu sunt doar roz din foarte multe puncte de vedere și punctul culminant dă cu ei de pământ deoarece Jack este un pic prost. Slava Domnului că se deșteaptă 😛 și rezolvă situația. Care este acel punct culminat, vă invit pe voi să citiți și să aflați.  Eu cred că o să vă placă.

Și acum să trecem la cârcoteală 😛 .  Doamne, câtă ploaie a fost în cartea asta. Am crezut că vine potopul lui Noe. Nu cred că treceau două pagini fără să nu fie ploaie, indiferent că vorbim despre ploaie măruntă, torențială sau nori urâți de ploaie. Din punctul asta de vedere zici că a scris Bacovia cartea asta 😛 . Noroc cu jucătorii de hochei care sunt niște mașinării de făcut sex și am mai uitat naiba de ploaie.

Una peste alta, chiar a fost o carte draguță. Dragostea nu te întreabă ce echipă susții și nici nu are rivalitate, ea vine de acolo de unde te aștepți mai puțin și îți dă toată rațiunea peste cap.

Cartea se poate comanda de aici: www.edituraepica.ro