Obsesie. Vol.1 din Iubire Periculoasă – Georgiana Ștefănescu – Editura Calypso Books

Obsesie. Vol. 1 al seriei Iubire Periculoasă –  Georgiana Stefănescu – 742 pag

Citesc de când mă știu, am început cu ”Povești Nemuritoare”, ”Legendele Olimpului”, ”Moartea Lebedei”, Sandra Brown, apoi clasicii. Din momentul în care a apărut pe lume Dragoș, nu am mai citit nici măcar un rând până când Irina nu avea în jur de un an și jumătate. Atunci am descoperit-o pe Wattpad pe Georgiana Sandu (Ștefănescu) și am fost prinsă în mrejele iubirii periculoase. Cartea ei mi-a reamintit de ce îmi plăcea să citesc și de atunci nu m-am mai oprit și îi mulțumesc. Între timp ea și-a format o familie, are un puști extraordinar și nu a încetat, nici măcar o secundă, să viseze la ziua în care cărțile ei vor fi din nou disponibile în format fizic, si noi cititorii le vom putea ține în mână. Drumul până la această variantă a poveștii nu a fost unul usor, nu aș vrea să fiu în sufletul Georgianei. Numai ea știe câtă răbdare a trebuit să aibă, câte nopți a pierdut și cât de greu i-a fost să reziste în toți acești ani. O felicit din suflet pentru că nu a renunțat și pentru că a dus această serie la bun sfârșit.

Trebuie să recunosc că nu credeam  că o va termina. Mă bucur că m-am înșelat, știu că sunt datoare cu o șampanie, nu am uitat.

Mi-a fost frică să încep varianta asta nouă. Am varianta de watt, am varianta de la vechea editură, am cumparat și ebook-ul, dar nu am îndrăznit să mă apuc de varianta nouă. Sunt nostalgică, și îmi era foarte teamă că nu  îmi va plăcea, că a schimbat povestea, că nu mai găsesc acea magie de care m-am îndrăgostit. Am început acum câteva luni varinta ebook și după 50 de pagini am renunțat.

Acum, când a apărut varianta tipărită, am luat din nou cartea și nu am lăsat-o din mână până nu am ajuns la sfârșit. Situația mea personală s-a schimbat, de putin timp sunt angajată cu normă întreagă, iar timpul meu, dintr-o data, s-a comprimat, dar cu toate astea nu mă culcam seara până nu citeam câteva pagini.

Povestea lui Harris și a lui Kath este ca un drog, o data ce ai gustat nu te mai poți opri.

Chiar dacă varianta de wattpad este cel mai aproape de sufletul meu, versiunea noua mi-a plăcut mult. Am descoperit o versiune cu o scriitură mult mai matură, cu mult mai puține aberații care sfidează logica și rațiunea, dar trecem peste ele pentru că este ”Iubire Periculoasa” și se iartă.

Chiar dacă nu fac parte din echipa fanelor lui Harris, l-am iubit pentru tot ce a făcut pentru Kath, din momentul în care privirile lor s-au intersectat.

Fetelor, să nu vă îmbătați cu apă rece, Harris nu există în realitate. Să tratați cartea ca pe o ficțiune, și să nu îl căutați în toți băieții.

In ”Obsesie”, Kath nu s-a ridicat la adevăratul ei potential, înca se adaptează noii vieți, asimilează toate informatiile și încearcă să țină pasul cu viața plină de pericole a lui Harris.  

Da, cartea este plină de adrenalină. Ca de obicei, autoarea, ne-a aruncat niște piese de puzzle și noi trebuie să le potrivim, dar stați liniștiți că încă nu vom reuși, pentru că mintea Georgianei nu este pe frecvența noastră.

”Obsesie” te prinde din primele pagini și te face să simți că faci parte din poveste, că ai două vieți, una de licean si una de băiat rău. Vreți curse de masini, petreceri care scapă de sub control, adrenalină la cote maxime, iubiri, obsesii? Toate aceastea le găsiți în acest prim volum. Trebuie să citiți ca să înțelegeți de ce este atât de minunată povestea de dragoste dintre Kath și Harris.

Georgiana, mama lor de repetiții, m-ai omorât cu sprâncenele tale ridicate, încruntate și mama naibii  cum ți-a mai trecut prin cap să le descrii. În rest numai de bine!

Una peste alta, vă îndemn să  cumparați „Obsesie” și să aveți răbdare să apară toată seria. Aveti posibilitatea să alegeți dintre varianta broșată si „Diva”.

Baby, te felicit din suflet și sunt foarte mândră de tine. Ai dovedit că ești o mare scriitoare  și viața ta scriitoricească abia acum începe. De acum urmează ce este mai bun, mai frumos și mai extraordinar pentru tine.

Love you, baby!

Ca de obicei, vă invit să citiți, orice, dar citiți!

Cartea se poate comanda de aici: calypsobooks.ro