Focul care ne unește – Brittainy C. Cherry – Editura Librex

Focul care ne unește – Brittainy C. Cherry – 320pag

De mult timp nu am citit o carte cu atât de multă suferință. Parcă autoarea a vrut să arate câtă durere pot duce doi oameni. Categoric această carte nu a fost pentru mine. M-a lăsat cu durere de cap din cauza tristeții, a suferinței, a lucrurilor rele care li se întâmplau celor doi.

Logan și Alyssa sunt personajele noastre. El este un drogat, cu niște părinți la fel. O mamă care este dependentă de droguri și uită să aibă grijă de familia ei. Un tată drogat și foarte violent. Altceva nu a văzut Logan în casa lui decât droguri și bătaie. Alyssa este o fată muncitoare, talentată, cu un tată care a părăsit familia și cu o mamă cu o inimă de gheață. El este rău, ea este bună. El este uleiul, ea este apa. Nu au ce cauta împreună, dar totuși o fac și nu se termină bine. El nu poate fi ce își dorește ea. Ea îi suportă prea multe. Inima nu are rațiune.

Copiii aștia doi au suferit toată cartea, abia la sfârșit a ieșit un pic soarele pe strada lor, dar cu mare greu.

Nu spun că a fost o carte rea, nu, deloc, a fost o carte prea răvășitoare pentru mine. Eu consider că viața este destul de grea, de dură și nu pot să citesc cărți cu atât de multă tristețe. Mă deprimă tare de tot. Eu caut bucurie, veselie și la sfârșit să rămân cu un zâmbet mare pe față.

Cartea se poate comanda de aici: www.librex.ro