Îndrăgostit lulea – Tessa Bailey – Editura Nemira

Îndrăgostit lulea – Tessa Bailey – 336pag

Da, ”Îndrăgostit lulea„ a fost ce trebuie, tare mult mi-a plăcut.

Hannah îl cunoaște pe Fox în perioada când se întoarce cu sora ei, în locul natal al tatălui lor biologic. Drumurile lor se despart, ea se întoarce în Los Angeles, el rămâne în Westport. Chiar dacă între cei doi nu s-a consumat niciun moment romantic, el nu o poate uita, este mereu în mintea lui.

Hannah revine în Westport cu echipa de filmare a studioului unde lucrează, va locui la Fox și va încerca să își facă șeful gelos.

Să le luăm pe rând, mi-a plăcut maxim că ea nu a profitat de numele tatălui vitreg pentru a avansa în carieră, a vrut să se descurce singură, să învețe fiecare pas al acestei meserii.

Faptul că a locuit cu Fox, nu a făcut altceva decât să le intensifice sentimentele și să le fie greu să stea unul departe de celălalt. El nu se credea suficient de bun pentru dânsa, fata nu credea că el se gândește la ea. Când și-a dat seama că șeful îi acordă în sfârșit atenție, nu a mai fost interesată pentru că inima ei era deja arvunită.

Foarte greu le-a fost celor doi. Chiar dacă sentimentele au apărut și au fost destul de profunde, teama era cea care dicta . Nu au îndrăznit să facă pasul cel mare, să se arunce într-o relație. El era un bărbat sexy, care atragea atenția tuturor doamnelor, dar era un simplu pescar pe când ea visa să ajungă mare în industria cinematografică.

Mi-a plăcut tare mult cum a aranjat autoarea lucrurile pentru ei. Fiecare detaliu a fost un plus al cărții, autoarea știind să se joace cu cuvintele și cu intensitatea sentimentelor.

Faptul că nu s-a pus accent pe scenele intime a fost marele plus al cărții,  povestea fiind accentuată de sentimente, de dorințe, de iluzii, de speranță.

”Îndrăgostit lulea!” este genul de carte pe care nu poți să o lași din mână, care îți captează toată atenția și te atrage în poveste de parcă ai face parte din ea.

Cartea se poate comanda de aici: www.nemira.ro