Băiatul din vecini – Vi Keeland – Editura Bookzone

În primul rând vreau să știu de ce toți bărbații din cărți, după o noapte de sex, a doua zi dimineața poartă doar o pereche de pantaloni (trening/pijamale) cu talia periculos de joasă? Toate cărțile +18 au acest moment la un moment dat. Plictisitor 😀 .

În al doilea rând mi-a plăcut mult cartea. Relația dintre Valentina, 37 de ani si Ford, 25 de ani mi-a adus o stare de bine și timp de câteva ore am zâmbit și mi i-am imaginat în căsuța lor de pe malul apei. Chiar dacă diferența de vârstă era destul de mare, Ford a dat dovada de multe ori, de mult mai multă maturitate decât ea. I-am înțeles și frica Valentinei. Ea își știa doar viața cu fostul soț, panica punea stăpânire pe ea de fiecare dată când se gândea la o întalnire. Ford îi demontează fiecare frică în parte. Este genul de bărbat frumos, muncitor, amuzant și de luat acasă. Mi-au plăcut mult bilețelele pe care prietena Valentinei, Eve, i le lasa prin toată casa. Unele dintre ele erau foarte amuzante.

Bila albă a cărtii a constituit-o amintirea de mai multe ori a formației Backstreet Boys. Dupa ce am terminat cartea, primul lucru pe care l-am făcut a fost să ascult și reascult melodiile amintite in ea. Când îi aud pe acești băieți îmi dau seama cât de bătrână încep să fiu 😊))

Și ca să termin într-o notă pozitivă vă las aici fraza care m-a bântuit: ”Deschide-mi-te, frumoaso! Desfă-te bine!”. M-am speriat, vă zic sincer. Bine naiba că nu a zis: „Sesam, deschide-te”, să intre Ali Baba și cei 40 de hoți. 😊))) P.S. Accept analiza pe text 😊

Cartea se poate comanda de aici: www.bookzone.ro.