Olympian – Ivo Dima – Editura Vesper Books

Am o problemă cu această carte, miroase foarte urât. Paginile au un miros tare ciudat. În prima fază nu știam ce miroase în zona cărților, m-am tot uitat până am dat cu nasul de carte. Ciudat este că din cele trei pe care le-am comandat, doar aceasta are un miros greu. Poate să fie din cauza cleiului cu care a fost prinsă cartea sau din alt motiv.

Se simte că autoarea este familiarizată cu mitologia greacă și se simte că i-a studiat și i-au plăcut, dar nu știu dacă folosirea lor ca și comparație cu personajele au adus un bonus cărții. Din punctul meu de vedere, nu. Pe mine a reușit un pic să mă amețească, dar nu spun că asta ar fi o problemă, este doar părerea mea.

În rest numai cuvinte de laudă, mi-a plăcut povestea. Phoebe și Miles sunt două personaje puternice. Soarta s-a jucat urât de tot cu ei, aruncându-i unul împotriva celuilalt. Au fost ca niște papuși în mâinile unui păpușar. Îmi place la autoare că în fiecare carte a ei, prietenii personajelor sunt prezenți și la nevoie sar și în foc pentru ei.

Cartea începe cu un prolog care îți provoacă fiorii pe șira spinării. Fata este legată, iar Miles îi spune că va plăti pentru moartea fratelui său geamăn. Acesta o acuza pe Phoebe că l-a lasat pe Cam să moară singur, ea plecând de la locul accidentului ca să își salveze viața. Și de aici începe povestea, și începem să punem fiecare piesă de puzzle la locul ei.

El promite că se va răzbuna, ea jură ca nu asta a fost intenția ei. El o iubește până la zei și înapoi, dar nu o poate ierta. Ea îl iubește până la Muntele Olimp și se consumă foarte tare pentru că nu îi poate spune tot adevarul. Dușmanul pândește din umbră!

Offf, greu cu dragostea asta. Iar când cineva se joacă cu mintea ta, și încearcă să îți plaseze accidente la tot pasul este foarte greu să mai rămâi cu creierii limpezi.

Un big like pentru tații gay ai fetei. Doi bărbați extraordinar de frumoși, bogați și protectivi față de comoara lor.

Dacă vă doriți să citiți o carte alertă, cu amprente puternice din mitologia greacă aceasta este recomandarea mea.

Cartea se poate comanda de aici: www.vesperbooks.ro