Cum să-i reziști unui Lord – Evie Dunmore – Editura Bookzone

Cum să-i reziști unui Lord – Evie Dunmore – 448pag

Nu știu dacă din cauza celor 1000 de elefanți care îmi tropăie în cap, dar nu am reușit deloc să rezonez cu povestea. M-a plictisit crunt, m-au iritat multe greșeli de editare, iar povestea mi s-a părut sufocantă.

O avem pe Lady Lucie și pe Tristan. Cei doi se știau de mici copii, amândoi având o pasiune, în secret, unul pentru celălalt. Trecând anii au ajuns într-un punct unde amandoi își doreau același lucru, să fie majoritari la una dintre principalele edituri din Londra. Fiecare avea motivele lui. El îi spune că îi cedează o parte din acțiuni dacă petrec o noapte împreună. O noapte se transformă in două, apoi în trei …

Lucrurile nu sunt așa de simple pentru că tatăl lui Trista îl vrea însurat pe acesta și să îi dăruiască moștenitori cât mai curând posibil și face o alianța de logodnă cu verișoara lui Lucie. O încrengătură a naibii. Tristan este amenințat de tatăl lui că îi va face rău mamei, care aceasta era în doliu și în depresie după ce primul copil i-a murit.

Mai apar și alte persoanje, fiecare cu treaba lui, un pic de dramă, un pic de intrigă și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți.

Mi s-a părut înfiorător de greu de citit, parcă nu o mai terminam, iar greșelile m-au iritat maxim. Nu înteleg de ce editura nu tratează cu mai multe seriozitate editarea cărților.

Cartea se poate comanda de aici: www.bookzone.ro