Ține-te bine, Keiko Carter – Debbi Michiko Florence – Editura Trei

Din start vreau să vă zic că puștoaica din această carte, Keiko, este genul de prietenă adevărată cum se găsește odată în viață.

Keiko, Audrey și Jenna sunt cele mai bune prietene. Această situație se schimbă în vara de dinaintea clasei a șaptea când Jenna este obligată să își petreacă vacanța cu tatăl ei, în altă parte. Începerea școlii le aduce împreuna pe cele trei fete, dar ele nu mai sunt la fel. Audrey este genul de prietenă care vrea să fie în centrul atenției, lumea să se învârtă în jurul ei și dacă nu ești cu ea, ești împotriva ei. Jenna este fata foarte politicoasă, cu bun simț, dar care știe să se retragă în momentul în care nu se mai simte bine într-un grup. Keiko este prietena pe care și-o dorește toată lumea, genul de fată care nu ar vrea să supere pe nimeni și ar  vrea să împace pe toată lumea.

Când Audrey decide că ele trebuie să își caute un iubit, să aibă diferite activități și să participe la Balul Toamnei, lucrurile se schimbă, măștile încep să cadă și adevărata față a personajelor iese la suprafață.

Keiko este pusă în fața unor decizii care îi vor schimba viața. Fata va trebui să învete că prietenia este o stradă cu două sensuri. Iar când în peisaj apare iubirea, deciziile trebuie luate rapid. Oare ce va alege fata noastră?

Vă recomand acest mic roman, o să vă placă.

Cartea se poate comanda de aici: www.edituratrei.ro