Oferta Finală – Lauren Asher – Leda Bazaar

Haideți să începem cu ce nu mi-a plăcut. Cei care mă cunosc știu că sunt anti TikTok și dacă ar depinde de mine, aș sterge această aplicație. Fraza de pe spatele cărții: „Noua senzație de pe TikTok” este bila neagră. În rest, cartea a fost perfectă, cu P.

Am așteptat cu nerăbdare ultimul volum din seria“ Miliardarii de la Dreamland“, simțeam că povestea lui Cal o să mi se lipsească de suflet. Așa a și fost, îl iubesc pe acest bărbat mai mult decât pe frații lui. Mi se pare că el a avut cel mai mult de suferit și a avut cele mai mari pierderi. Imaginați-vă că într-o perioadă scurtă de timp începeți să pierdeți tot ce contează și iubiți mai mult. Cum ați reacționa? Ați merge înainte cu zâmbetul pe buze?  Cal nu a putut și a căzut în patima băuturii și a drogurilor. Nu există combinație mai proastă. Cel mai tare l-a durut când a trebuit să o părăsească pe fata pe care o iubea, fata cu care se vedea alături pentru tot restul vieții.  Alana lui, care i-a dat toată viața peste cap și pe care nu a putut-o uita.

Bunicul  celor trei, așa cum știți din celelalte volume, a lăsat  fiecăruia câte o sarcină de rezolvat pentru a putea intra în posesia acțiunilor firmei. Primii doi frați sunt pe punctul de a-și duce la bun sfârșit sarcinile. Cal are de rezolvat o problemă care îi va definitiva viitorul. Oare o să facă față?

Bunicul i-a lăsat o scrisoare prin care i-a zis că trebuie să petreacă o vară la casa lor de vacanță înainte de a o vinde. Cine credeți voi că sta în acea casa și are jumatete din ea? Exact, Alana deține jumatate din casa și sub nicio formă nu vrea să o vândă mai ales că are și o fetiță de vreo 5 anișori. Hmm, aproximativ 5 ani am zis, nu? Cal a plecat de lângă ea cu 6 ani în urmă. Vă dați seama de șocul săracului om când a găsit în casa lui și o dulceață de fetiță. Oare este fetița lui și Alana nu i-a zis nimic sau nu? O să citiți și o să aflați!

Ajunge Cal la casa lor de vacanță și începe distracția. Se întoarce într-un oraș unde lumea îl uraște pentru că a făcut-o să sufere pe Alana, ea nu vrea să îl vadă deloc, dependența de alcool este prezentă și sticla de votcă nu lipsește din buzunarul lui. Cât să reziste bietul om? Normal că o dă rău în bară și la început face toate lucrurile pe dos.

L-am iubit pe Cal pentru omul care a devenit ulterior, când și-a dat seama că trebuie să se vindece pentru el, că atâta timp cât nu își dorește el din tot sufletul să fie bine, nu va reuși să scape de dependența. Am trăit și suferit alături de el, viața i-a dat atâtea șuturi în fund. Lumina și puterea lui au fost Alana și dragostea pentru ea i-a dat forța necesară.

Aparițiile celor 2 frați cu soțiile lor au făcut deliciul cărtii. Mesajele din grupul lor  mi-au întărit ideea că familia mereu îți va fi aproape, indiferent de orgolii. Atunci când unul are o probleme, ceilalți sar în ajutorul lui.

Coperta extraordinară, atenția la detalii, grafica si mai ales povestea dintre coperți au facut din „Oferta Finala” o carte care mi-a ajuns la suflet și care va rămâne acolo.

Vă invit să citiți o poveste frumoasă, despre vindecare, acceptare, maturizare și mai ales despre iubire, acea iubire care te determină să faci lucruri de care nici nu constientizezi că ești capabil.

Cartea se poate comanda de aici: www.edituracorint.ro