Bodyguard – Katherine Center – Editura Bookzone

Pentru mine o carte bună este o carte care mă ține ancorată în poveste și pe care nu o pot lăsa din mâini. În cazul de față, foarte greu a mers cititul. Cinci zile m-am chinuit să termin cartea și nu m-a prins deloc. A fost o carte fadă, partea de romance mi se pare că a lipsit cu desăvârșire.

Personajele noastre sunt Jack, un actor super cunoscut și Hannah , agent de protecție VIP, adica bodyguard.
Când mama lui se îmbolnăvește și trebuie să se întoarcă acasa apare în scena Hannah, care trebuie să aibă grijă de el, să îl protejeze, dar nu oricum, ci, fără să îi ingrijoreze familia, așa că se da drept iubita lui. Normal că lucrurile vor scapa de sub control și adevarul va ieși la suprafață. Dar până iese la suprafață, aștia doi ajung să petreacă ceva timp împreună, prefăcătoria dizolvandu-se cum se dizolvă zaharul în apă. Ce se mai întâmplă în carte, vă invit să citiți.

Din păcate nu am rezonat cu această carte și nu mi-a plăcut absolut deloc de Hannah. Cred că autoarea nu știe ce inseamna să fii bodyguard. Fata noastră era departe de a fi așa ceva. Mereu o luau situațiile prin surprindere și ea nu era pe fază.

Și ca să încheiem într-o notă pozitivă vă las un fragment din carte: ”- Atunci hai să cădem de acord că eu nu o să te fac să interacționezi cu chiloții mei murdari, iar tu nu o să mă faci să interacționez cu ai tăi. Bine?”

Cartea se poate comanda de aici: www.bookzone.ro