De la o inimă la alta – Ariana Godoy

Nici nu știu când am terminat cartea. Lectura a fost ușoară, cursivă. M-a captivat firul narativ și am fost tare curioasă cum se va termina povestea dintre Claudia și Artemis.

Trebuie să vă recunosc că mi-a plăcut mult de tot de Artemis, mai rar un bărbat cu așa coloană vertebrală. Cred că el, atitudinea lui, caracterul și sacrificiul lui pentru binele familiei au fost plusul cărții. Mi-a făcut plăcere să îi mai întâlnesc pe Zeul Ares și pe vrăjitoarea Rachel. În cazul în care vă întrebați ce mai fac, vă spun eu că sunt bine, sănătoși și la fel de îndrăgostiți.

Claudia a crescut în casa familiei Hidalgo, mama ei fiind menajera casei. Dupa îmbolnăvirea acesteia, Claudia a preluat sarcinile. A fost prietenă cu cei trei băieți, dar pentru Artemis mereu a fost ceva mai mult decât o simplă prietenie. Un joc al sorții i-a făcut ca timp de cinci ani să se evite unul pe celălalt. Ea a încercat să își protejeze mama, locul de muncă și mai ales inima. El a ales să se afunde în studii și în jobul de la firma familiei.

Revederea nu a fost ușoară pentru niciunul dintre ei, oricât au încercat să stea departe unul de celălalt, nu au reușit. Oricât au încercat alții să le bage bețe în roate, până la urmă dragostea învinge tot și trece peste toate obstacolele sociale.

Aș fi vrut ca partea a doua a cărții să nu fi fost așa de rapidă. Parcă totul s-a desfășurat pe repede înainte. Sfârșitul a avut un iz de telenovelă, dar acceptabil. Nu este cea mai bună carte citită de la această editură, dar cu siguranță nu este cea mai slabă și asta mă face să îmi doresc să citesc și povestea lui Apolo, așa că Leda Edge haideți și cu volumul trei să terminăm această serie 😛 .

Cartea se poate comanda de aici: www.edituracorint.ro