Losing It – Cine zice că e simplu PRIMA OARĂ? – Cora Carmack – Editura Epica

Doamne, cât am așteptat această carte, cît de mult mi-am dorit să citesc o astfel de poveste. Pentru astfel de cărți, de povești, nu renunț la romance. Pentru mine, nimic nu se compară cu o carte romantică, bine construită, scrisă bine, cu personaje mature, cu personaje cu slăbiciuni, frustrări, dar care nu dau în prostie și care nu cred că lumea se învârte doar în jurul lor.

Bliss și Garrick sunt două personaje puternice, hotărâte, foarte bune profesioniste și capabile de lucruri mărețe și mai ales foarte iubitoare.

Bliss este în ultimul an de facultate și, considerându-se ultima virgină la vârsta aceasta se hotăraște să schimbe această situație, impulsionată și de prietena ei. Zis și făcut, merg într-un bar, nu găsește nimic care să îi placă. În drum spre toaletă, karma intervine și la una dintre mese vede un barbat care citește Shakespeare. Punct ochit, punct lovit: acesta este bărbatul cu care dorește să își piardă virginitatea. Dar, apare o problemă, el, frumos de pică, nici ea nu era de lepădat, dar ce te faci când o apucă frica pe fata noastră exact când lucrurile deveneau mai fierbinți și dă bir cu fugiții, invocând o minciună.

Și de aici povestea ia o întorsătură la 180 de grade și pășim în viața personajelor și mai ales în lumea teatrului. Ce credeți? El este profesorul ei și, na, problemă.

Și de aici apare maturitatea personajelor, chiar dacă ele sunt conștiente că nu este tocmai indicată o  relație profesor- student, totuși nu pot sta departe. El este un profesionist desăvârșit, nu face nicio greșeală și îi recunoaște talentul fetei. Ea, chiar dacă este luata prin suprindere de evenimente, le face față cu brio, reacționează cum trebuie și se concentrează pe scopul propus.

Mai departe nu vă mai zic, trebuie să citiți cartea ca să înțelegeți sentimentele lor, să intrați în viețile lor și mai ales să fiți martorii frumoasei lor povești de dragoste.

Dacă vă așteptați la un pornoșag, vă sfătuiesc să nu dați banii pe această carte pentru că veți fi dezamagiți.

Aceasta este părerea mea și da, cartea  merită cinci stele și nu am lăsat-o din mână până nu am ajuns la final.

Cartea se poate comanda de aici: www.librex.ro.