Locul ei – Tara Daniels – Editura Vesper Books

Cred că este printre puținele dăți când nu știu ce să scriu despre o carte. Mi-a plăcut la nebunie, dar nu îmi găsesc cuvintele să vă transmit și vouă acest lucru.

Autoarea, în sinopsis pune o întrebare: Cum iubește un bărbat? Din această carte am aflat cum arată iubirea  în toate formele sale.

Se spune că de la ură este un singur pas până la iubire. Mare adevar! Sam o cunoaște pe Tianna în școala primară, nu ii place deloc de ea, nu o suportă. Timpul aranjează lucrurile, scoate punctele comune în față și pasiunea pentru benzi desenate îi aduce împreună, transformându-i în cei mai buni prieteni care au existat vreodată.

Cartea începe cu o nuntă, nunta Tiannei cu John. Sam participa doar fizic la aceasta, deoarece sufletul lui este spart în mii de bucăți. Femeia pe care o iubește peste măsură, mai mult decât este omenește posibil, se mărită cu altcineva. Apoi autoarea ne duce în trecutul lor, și pășim alături de ei pe aripile copilăriei, adolescenței până în momentul când devin oameni maturi. În toată aceasta perioadă cei doi au fost aproape nedespărtiți ( chiar dacă erau în orașe diferite la facultate). Deși se considerau cei mai buni prieteni, toti cei din jurul lor ii vedeau ca ceva maim ult. Fiecare a avut relațiile lui, a făcut greșelile lui, dar de fiecare dată erau unul pentru celălalt, lucru deloc agreat de partenerii lor.

Nu vreau să vă mai zic nimic despre poveste, vreau să vă invit să o citiți.

Mi s-a rupt sufletul pentru ei, pentru suferința lor, pentru că nu au avut curajul să își spună unul altuia ce simt cu adevărat. S-au amăgit ani întregi cu iubiri false, când puteau să fie împreună. Se spune că iubirea trece doar o singură dată prin viața ta, oare așa să fie? Cum s-a terminat povestea celor doi? Soarta le-a fost favorabilă, sau au ratat șansa la fericire?

Trebuie să vă spun că finalul a fost mai mult decât perfect, și sunt sigură că dacă veți citi cartea îmi veți da dreptate.

Felicitari autoarei pentru această carte. A fost altceva, nu a fost acea iubire clișeica pe care o știm cu toții. Emoțiile au fost la tot pasul, le-am simțit durerile la fiecare eșec al protagoniștilor.

Dacă aveți ocazia să puneți mâna pe această carte, vă invit să o citiți. Vă spun cu mâna pe inima că mi-a mers la suflet “ Locul ei“ de Tara Daniels.

Cartea se poate comanda de aici: www.vesperbooks.ro