Un strop de distrugere – Hades X Persefona Vol. al II-lea  – Scarlett St. Clair

  1. Un strop de Întuneric – 2019
  2. Un strop de Distrugere – 2020
  3. A touch of Malice – 2021
  4. A touch of Chaos – 2023

Am amânat cât am putut eu de mult citirea acestui volum. Știam că voi suferi la sfârșitul lui pentru că nu știu când apare volumul următor. Pentru mine revelația anului este această autoare. Doamne, cât de mult îmi place cum scrie. O ador! Personajele sunt atât de bine conturate. Îmbină extraordinar de bine partea de fantasy cu realitatea. Magnific…

O fi Persefona zeiță, dar tot femeie este și oricum nu ascultă de nimeni, ea face numai cum o taie capul și repercursiunile nu întârzie să apară.

În volumul doi, toată lumea știe că Hades se iubește cu o muritoare și de aici încep problemele. Publicația unde ea lucrează vrea exclusivitate pe relația Persefonei cu Hades. Apoi Persefona face o greșeală și scoate un articol despre un zeu care îi aduce numai probleme, nu atât ei, cât lui Hades, care trebuie să facă niște lucruri ca să își protejeze iubita. Prea minunatul Hades ar merita o statuie la câte a trebuit să îndure din cauza nebunei lui. Persefona a început să facă totul pe dos, să strice ordinea lucrurilor. Se va simți depășită de situație, dar Hades va fi acolo, atât ca să o susțină cât și cu o partidă incendiară de sex. O iubea până la sfârșitul lumii și înapoi. Și ca toată situația să fie și mai frumoasă și mai palpitantă, isi bagă coada și Demetra care face și ea niste chestii urâte, în speranța că fata îl va părăsi pe Hades.

Punctul culminant al cărții mi-a adus lacrimi în ochi și am înțeles de ce a luat-o razna Persefona. Până la sfărșitul cărții i-am înteles purtarea, dar au fost momente în care i-aș fi dat două palme.

Personajele nu sunt alese la întâmplare, fiecare  este studiat cu atenție. Se simte mult de tot pasiunea autoarei pentru legende, le oferă o readaptare perfectă. Răsturnări de situație la tot pasul, intrigi, tradări au loc în acest volum, dar avem parte de prietenie adevărată și de iubire în cea mai pură formă.

Vă recomand din suflet să citiți această serie. Nu vă mai zic cât de tare aștept volumul trei, mai ales că am rămas mască la sfârșit și o să albesc până voi afla cum se va termina povestea lui Hades și a Persefonei.

Felicitari, Leda Egde și mulțumesc pentru toate cărțile bune pe care ni le dați în ultima perioadă. Să vă țină Dumnezeu năravul! 😀

Cărțile pot fi comandate de aici: www.edituracorint.ro