Cred în fericire – Kelly Moran – Editura Literpress

Vol.1 – „Fericirea în brațele tale” de Kelly Moran – 324 pag

Îmi place să citesc în cărți despre femei puternice, femei care pot să țină piept lumii întregi. Așa este și Olivia , eroina noastră, o femeie puternică a cărei viața nu a fost ușoară. Și-a pierdut părinții, ea și fratele ei, Justin, fiind crescuți de mătușa lor. Apoi razboiul i-a luat fratele, lăsând-o singură cu o moșie mare de condus. Nate, prietenul lui Justin, ii promite acestuia pe patul de moarte că va avea grijă de Olivia, doar că el are foarte multe remușcări și se simte vinovat de moartea lui Justin. Ce se întâmplă când Nate și Olivia se întâlnesc? O să aflați doar citind.

Mi-a plăcut cartea, a fost o lectură relaxantă, cu momente tensionate, dar și cu unele pline de pasiune.

Vol.2 – „Cred în fericire” de Kelly Moran – 290 pag

Îmi place tare mult cum scrie autoarea Kelly Moran. Ne vorbește despre persoane puternice, care pot muta munții din loc, care pot trece peste orice obstacol, care își arată vulnerabilitatea și știu să ceară ajutor atunci când este cazul.

Volumul de față ne prezintă povestea de dragoste dintre Nakos și Amy.  Cei doi împreună cu Olivia ( personajul nostru feminin din “Fericirea în brațele tale“) au copilărit împreună și au fost foarte buni prieteni. Ani de zile Nakos a crezut că este îndrăgostit de Olivia, a fost de ajuns un singur sărut cu Amy ca să știe clar cui îi poartă iubire.

Amy a fost toată viața ei dezamăgită, a răzbit mereu prin multă muncă și forțe proprii. Copilăria nu i-a fost ușoară, un eveniment urât a urmărit-o toată viața. Când ajunge bătută bine de soțul ei, acasă la Olivia toată viața ei se schimbă. Divorțează, își pune ordine în gânduri, începe să facă lucrul care îi place ei cel mai mult, să fotografieze și mai ales își dă seama cât este de îndrăgostită de Nakos.

Îi este foarte teamă să își arate sentimentele, mereu, ea crezând că Nakos o dorește pe Olivia și când aceasta se mărita, ea crede că este rezerva lui.

M-a înfuriat de câteva ori atitudinea ei de a se băga în carapace și de a se comporta foarte imatur, dar ajungând la sfârșitul cărții am înțeles de ce i-a fost atât de teamă, de ce se credea neatrăgătoare, inferioară și nesigură pe ea.

Lucrurile se schimbă, Nakos începe să îi distrugă fiecare zid pe care fata și l-a construit în jurul ei, dar trecutul urât își face simțită prezența și le tulbură liniștea.

Oare cum se va termina această carte? Cei doi își vor găsi fericirea unul în brațele celuilalt?

Cărțile autoarei Kelly Moran pot fi comandate de pe site-ul www.literpress.ro