Un Crăciun pentru noi doi – Simona Tănăsescu

Îmi plac la nebunie cărțile cu tematică de Crăciun, aștept un an întreg ca în luna decembrie să le citesc, dar sunt foarte dezămagită când văd o copertă care te duce cu gândul la Crăciun și în interiorul ei nu găsești nimic care să îți amintească de această sărbătoare.

Mi-a plăcut cartea, dar rămân la părerea că această coperta nu i se potrivește deloc.

Singurul  element de Crăciun a fost intâlnirea lor finală din Ajun când s-a întâmplat miracolul de a rămâne împreună pentru totdeauna.

Ideea autoarei este frumoasă, foarte rar întâlnită în cărțile romance, pentru că eu așa am perceput această carte ca una romantică.

Îl avem pe Noah creatorul unei platforme BookYourLove, unde utilizatorul intră, se înregistează, își alege un nume și apoi accesează biblioteca virtuală, titlul romanului preferat, ulterior alegându-și partenerul care corespunde cât mai fidel modului în care și l-a imaginat utilizatorul, după descrierea din carte.  Alissa este eroina noastră, redactor la publicația faimoasă Weekly Mood. Șefa ei o pune să se înregistreze pe această platformă pentru a lua pulsul la cald la lansarea acesteia și pentru a face un editorial. Zis și făcut, doar că pentru ea platforma se dovedește a fi o mare dezamăgire, aceasta făcând o postare pe Instagram care aproape îi provoacă un infarct lui Noah și ei aducându-i foarte multe vizualizări și urmăritori. Acesta dorește răzbunare, vrea să o distrugă și face în așa fel încât să se întâlnească cu ea în Paris, dar Karma, mama ei de Karma, intervine și îl dezarmează făcându-l să se îndrăgostească iremediabil de Alissa. Vreau să vă spun ca el și-a ascuns identitatea și s-a dat drept un medic cardiolog. Ce s-a întâmplat când a aflat Alissa că el este nimeni altul decât Noah, fondatorul platformei, dar mai ales cum a reacționat Noah când a aflat că Josh, fratele lui este îndrăgostit de Alissa, vă invit să aflați citind cartea. Se întâmplă tot fel de răsturnări de situație, una bună, alta rea, într-o viteză amețitoare și puf te-ai trezit la sfârșitul cărții cu un epilog în care eroul principal este Josh și pe a cărui poveste vreau să o citesc în următoarea carte, care sper să fie mai putin alertă decât aceasta.

Fără să fiu răutăcioasă m-a cam derutat numele personajului masculin, am înteles că îl cheamă Noah, apoi s-a prezentat Alissei ca fiind Dean ca să se răzbune pe ea, dar nu am înțeles cine este Ethan? Cred că autoarea a încurcat numele personajului de vreo două ori 😀

Și ca să închei într-o notă haioasă, sunt curioasă cum sunt orgasmele care au mai puțin de 5 stele, în funcție de ce criterii le notăm? Sunt un pic invidioasă pe eroina noastră că a avut parte de orgasme de cinci stele :D!

Cărțile autoarei pot fi comandate pe siteul Editurii Velvet Story