Cercul Vieții – Vol. 2 din Iubire Periculoasă – Georgiana Stefănescu – Editura Calypso Books

Cercul Vieții– Vol.2 din Iubire Periculoasă – Georgiana Ștefănescu – 695pag

” Nu vreau un înger care să iubească pe toată lumea, vreau un demon care să mă iubească doar pe mine.”

O să încep cu o repetiție, așa cum am spus și în părerea de la primul volum, povestea dintre Kath și Harris este ca un drog, creează dependență, o dată ce ai gustat nu te mai poți opri, vrei din ce în ce mai mult.

„Cercul vieții” ne bagă și mai tare în lumea lui Harris, o lume periculoasă, unde moartea pândește după colț, unde prietenii devin dușmani, unde răzbunarea este cea mai dulce armă și unde iubirea nu are ce căuta. In tot acest haos se naște o poveste de dragoste care vrea să treacă peste tot. Dacă această iubire va rezista, vom vedea. Oare Kath va reuși să treacă peste tot adevărul aflat? Mai ales că acum a văzut adevărata față a omului pe care îl iubește și ea este veriga slabă, punctul sensibil al lui Harris. Și pe deasupra ea este și plină de curaj și face destule prostii . Dar mi-a plăcut mult de ea pentru că devine din ce în ce mai puternică și mai greu de distrus.

Georgiana, cum te-ai jucat tu cu mintea mea. Ahh, câte aș avea de spus, dar ar fi spoilere. Înjurăturile le primești pe privat.

Sunt leșinată și topită după această serie. Da, poate că sunt mega subiectivă, dar îmi place maxim.

Fetelor, în viața voastră reală să nu îl căutați pe Harris, că nu există, dar să căutați un bărbat care să se poarte cu voi cum se poartă Harris cu Kath. Să nu uitați că iubirea nu înseamnă umilință și violență.

Aș avea atât de multe să vă spun, dar trebuie să citiți. Ar fi păcat să încep să vă povestesc. Și pot să vă spun că nu vă veți plictisi. Doriți adrenalină? Vă asigur că veți găsi din plin, răsturnări de situație cum numai Georgiana știe. Doriți sex de bună calitate? Are Georgiana niște scene care îți incig pielea. Vreți să aflați cum sunt prietenii adevărați? Citiți despre gașca lui Harris. Orice ați dori, să stiți că găsiți în ”Cercul Vieții”, unde veți afla și alte lucruri la care nu v-ați fi așteptat niciodată.

Aaa, și am uitat să vă spun cât de mult am apreciat atenția la detalii. Cartea arată extraordinar de bine și pe interior și pe exterior.

În concluzie, citiți autori români contemporani, citiți Georgiana Stefănescu.

P.S Baby, hai cu volumul trei că stau tare prost cu răbdarea și nu mă mai ajuta nici ochii să citesc Ebook.

Cartea se poate comanda de aici: www.calypsobooks.ro