Seria Frații Gamble – Jennifer L. Armentrout – Editura Midnight Books

Ispita Cavalerului de Onoare – Jennifer L. Armentrout – 200 pag

Ispita Jucătorului – Jennifer L. Armentrout – 320pag

Ispita Bodyguardului – Jennifer L. Amentrout – 288pag

Anul acesta mi-am propus ca numele meu să nu fie pe nicio comandă la editura Bookzone sau Midnight Books, dar când am văzut că vor apărea cărți de această autoare, mi-am încălcat promisiunea. Ce pot spune sigur este că dacă această serie ar fi fost scoasă la altă editură, sunt 100% sigură că ar fi fost mai atent tradusă.

Primul volum m-a dezamăgit tare mult și din cauza numărului de pagini, dar și din cauza poveștii care a fost atât de rapidă că am citit prima pagină și pufff, m-am trezit la sfârșit. Maddie a fost îndrăgostită dintotdeauna de Chase, amândoi nutreau sentimente unul pentru celălalt, dar nu a fost să fie. Niște lucruri s-au întâmplat și s-au îndepărtat unul de altul chiar dacă fiecare tânjea după celălalt. Când se apropie cel mai bine doi oameni? La o nuntă, normal, când iubirea plutește în aer și mai ales dacă împarți aceeași cameră cu persoana de care ești îndrăgostit. Eu am o vorbă: doi proști, o pereche. Este valabil în cazul celor doi, noroc că le-a venit mintea la cap, la final.

Volumul doi a ridicat ștacheta și mi s-a părut cel mai bun dintre toate. Chad este aruncătorul vedetă al echipei Nationals, unul dintre cei mai buni jucători, dar cu o reputație de mare fustangiu. O cunoaște într-o seară pe Bridget, într-un club de noapte și seara se termină când fata fuge din apartamentul lui. Soarta face să o reîntâlnească peste un timp și să afle că este colega de birou a lui Maddie. Are loc un sărut care apare în toate ziarele și conducerea clubului face ca trenul pe șine. Îi angajează acestuia o femeie, o profesionistă, pe Alana Gore, care să îl ajute  să își salveze reputația și să nu fie dat afară de la club. Aceasta, după ce vede poza cu el și Bridget sărutându-se, îi vine minunata idee ca cei doi să se prefacă că au o relație serioasă. Și de aici începe o poveste foarte mișto, despre asumare, schimbare și despre iubirea care apare când te aștepți mai puțin. A fost foarte dulce acest volum. Mi-a plăcut atât de mult de Bridget. Sub toată înfățisarea ei de curcubeu, se ascundea o femeie care voia să fie iubită.

Volumul trei îi aduce în prim plan pe Alana și Chandler. Alana se află în pericol, cineva o amenință și primul om la care se gândește pentru protecție este Chandler, pentru că acesta cu asta se ocupă, protejează oamenii. Fata este singură pe lume, nu are pe nimeni, nu are familie, nu are prieteni. De la protejarea ei până la iubire și pasiune descarcată între așternuturi este un pas mic, mai ales că a existat o atracție puternică de la prima vedere. Relația celor doi se transformă în ceva mai mult mult decât o relație profesională. Alana își dorește iubire, își dorește să fie apărată, să aparțină unei familii și le primește pe toate odată cu frumușelul Chandler.

Și acum să vorbim un pic despre această serie. Nu se ridică la nivelul autoarei, dar să ținem cont că a fost scrisă în 2012 și de atunci aceasta a evoluat foarte mult. Poveștile au fost mega clișeice, ușor de citit, puerile pe alocuri, cu fraze amuzante de multe ori și cu multă încărcătură sexuală. Aștia doi din ultimul volum au făcut sex cât pentru tot neamul lor :D.

Mi-a plăcut foarte mult relația dintre frați, au fost foarte uniți și mereu gata să sară unul în ajutorul celuilalt. Au fost foarte cinstiți și direcți unii cu alții. Niciodată nu au spus ce a vrut să audă celălalt, mereu și-au spus adevărul chiar dacă era neplăcut.

Ca să fiu și un pic cârcotașă, cred că traducătoarea a făcut o pasiune pentru cuvântul „prinsoare” pentru că l-a folosit de multe ori.

Una peste alta a fost o serie drăguță, perfectă pentru un weekend când îți propui să lenevești și să citești ceva relaxant.

Și, ca de fiecare dată, vă îndemn să citiți, să nu renunțați la această pasiune atât de frumoasă.

Cartea se poate comanda de aici: www.bookzone.ro