A fost vrajă sau vrăjală – Simona Tănăsescu – Editura Velvet Story

A fost vrajă sau vrăjeală – Simona Tanăsescu – 292pag

Nu știu dacă a fost vraja sau vrăjală, dar mie mi-a plăcut. Ideea cărții a fost una foarte bună.

Povestea de dragoste dintre Daniel și Ambra a fost una tumultoasă, ieșită din granițele normalului. Ea putea să îi fie pierirea, întrucât prezența ei ar fi activat declanșarea unui blestem străvechi.

El, un medic cardiolog foarte bun, care rezolvă toate problemele inimii,  însă nu putea să își vindece propria inima. Suferea de o boală rară a inimii, o boală care nu îl lăsa să se bucure de viață pe deplin.

Ea, rezidentă, se transferă de la un alt spital, la domnul doctor Daniel Filipescu. A fost de ajuns o singură privire ca blestemul să se declanseze și să îi pună în pericol viața lui Daniel.

A fost draguț de urmărit povestea, cum au încercat cei doi să își dea seama ce se întâmplă cu ei, de ce gândurile se îndreaptă în permanență unul către celălalt. Au fost puși la grele încercări, trebuiau să demonstreze sorții că sunt făcuți unul pentru celălalt. Personajele secundare ale cărții au adus un plus, au umplut frumos povestea și așa ne dăm seama că avem nevoie de familie și de prieteni langă noi.

Un plus al cărții au fost acele vrăji, ilustrate atât de frumos în carte. Eu nu aș încerca să le invoc în creierii nopții că cine știe ce spirite trezesc.

Aceasta mi se pare cea mai bună carte a Simonei. Abordează un stil care i se potrivește. Nu am simțit niciun pic de forțare, niciun pic de epatare, iar lipsa părților +18 plus a fost un mare câștig al cărții.

P.S. Dacă doriți să aflați mai multe despre familia de boieri Filipescu, vă invit să faceți un tur în Bellu alături de Damian Anfile.

Cartea se poate comanda de aici: www.velvetstory.ro