Dragoste la prima avere – Meghan Quinn – Leda Bazaar

Dragoste la prima avere – Meghan Quinn – 496pag

Ce sper eu, și asta o spun încă de la început, este ca editura să ne traducă și poveștile fraților. Abia aștept să îi vad și pe ei în situații deloc confortabile.

Mi-a plăcut cartea, cu suișuri și coborâșuri, cu personaje diversificate, a fost o lectură draguță

Ea, Lottie este genul de personaj pe care eu îl caut în cărți, nu este proastă, știe să își dea seama când o da în bară, se readaptează, dar mai ales când se îndrăgostește,o face până la ultimul fir de par.

El, Huxley, este băiatul care a pornit de jos, care a muncit pâna nu a mai putut pentru a ajunge cineva, pentru ca afacerea lui și a fraților lui, să fie una de invidiat. Este bărbatul care niciodată nu încurcă afacerile cu plăcerea. Mereu își dorește mai mult în afaceri și este dispus la orice pentru a reuși. Nimic nu îl oprește să inventeze pe loc o logodnică falsă, care este și însărcinată. Știți cum se zice, minciuna are picioare scurte și nu poți merge la nesfârșit ocolind adevărul. Dar, cum faci când toată înșelătoria se transformă în dragoste adevărată? Vă invit să citiți povestea celor doi, eu cred că o să vă placă.

Pe lângă personajele principale care și-au făcut treaba, ea, foarte bine, el, bine, dar mai târziu 😀 , ne mai bucură lectura și frații lui, dar și sora ei.

Am citit o poveste drăguță, plină de dialoguri amuzante și spumoase care mi-a adus la sfârșit zâmbetul pe buze.

Cartea se poate comanda de aici: www.edituracorint.ro