Pachetul complet, Plăceri vinovate, Tare ca piatra, Pețitoarea – Lauren Blakely – Editura Bookzone

Pachetul Complet – 304pag

Plăceri vinovate – 352pag

Tare ca piatra – 256pag

Pețitoarea – 160pag

Cărțile acestea au venit ca o cană cu ciocolată caldă, într-o dimineață friguroasă de iarnă sau ca o limonada rece, într-o zi toridă de vară.

Este mult mai ușor să scrii despre o carte care nu ți-a plăcut, dar cum naiba scrii despre patru cărți, pe care le-ai citit pe nerăsuflate și care ți-au lăsat la sfârșit un zâmbet mare pe față.

Acestea au fost genul de cărti care îți încălzesc inima, pot să fie războaie, să vină furtuni puternice, să cadă meteoriți, tu ești atât de bagată în poveste, încât nu mai știi ce se întâmplă în jurul tau.

Au fost patru povești de dragoste absolut minunate. Ce mi-a plăcut cel si cel mai mult? Persoajele! Au fost ambele părți pe picior de egalitate, nu am mai întâlnit gâște proaste, din contră, ele erau foarte puternice, independente, frumoase și cu cariere. Ei erau tot așa, frumoși, independenți, puternici și cu cariere foarte bune.  Relațiile dintre ei au evoluat firesc, normal, și-au dat voie să se cunoască, să își dea seama dacă sunt pregătiți să intre într- o relație. Și când au făcut-o, au făcut-o cu totul, s-au implicat 100%. Cărțile nu au avut drame de doi lei, au avut multe momente sensibile, pline de iubire. Am avut parte de dialoguri spumoase, de  povești frumoase despre cât de importantă este familia, despre vise și visuri și mai ales am avut parte de multă iubire, acea iubire dulce, romantică care îți încălzește tot corpul.

Cartea mea preferată a fost “Plăceri vinovate“. Max cu Henley au fost plăcerea mea vinovata. Ea a fost mult peste el, dar nici cu el nu mi-a fost rușine. Să fii bărbat, cu o carieră oarecum dedicată bărbaților și să recunoști că și o femeie o poate face la fel de bine ca tine, înseamna mult, spune multe despre tine. Mi-a plăcut maxim de conexiunea lor, de glumele lor amuzante, de interacțiunea dintre ei și mai ales de respectul pe care și-l purtau.

Prima poveste ne-a făcut cunoștiință cu Chase, medica la Urgență și prietena lui cea mai buna, Josie. De la Josie învățăm să facem niște deserturi delicioase.  De la Chase vom afla că adevăratele dulciuri nu se găsesc în vitrina unei cofetării, deserturile adevărate sunt lângă noi, le ținem noaptea în brațe. Plecăm la următoarea poveste și îi vom găsi pe Patrik, care ne va fi ghid turistic, și pe Mia, sora lui Max. Din partea lui a fost dragoste la prima vedere, dar aici lucrurile sunt un pic complicate, dar nu fără soluții. Dragostea rezolvă orice problemă, și o face fără drama și alte porcării de genul 😀 . Ultima poveste, care mi-a părut rău ca nu a fost mai lungă, a fost a lui Dylan, multimilionar și Evie care se pricepe să combine orice. Primește sarcina să îi găseacă o iubita lui Dylan. Cu cât se întâlnesc cei doi mai mult pentru a stabili detaliile și mai ales să afle ce dorește Dylan, cu atât își dau seama cât de perfecți sunt unul pentru celălalt.

Repet, sunt niste cărti cu povești despre iubire, prietenie și familie, fără pic de dramă, fără personaje slabe, neajutorate. Cărțile sunt evadarea noastră dintr-o realitate care este total diferită de cea din poveștile romance.

Cartile se pot comanda de aici: www.bookzone.ro