Twisted Games – Ana Huang – Editura Epica

Am fost foarte curioasă de acest volum. Primul nu m-a dat pe spate, nu mi-a plăcut deloc de personaje, pe el l-aș fi lăsat fără bijuterii, dar să nu intrăm în detalii 😛 .

„Twisted Games” a fost mai bun decât primul, dar nu extraordinar. Autoarea are o problemă gravă cu ideea de doamnă pe stradă și târfă în pat. Și în această carte, el o vrea târfă în pat și actul sexual este tare,animalic, dur.

Povestea lor de dragoste m-a convins și nu m-a convins. Pentru mine a fost o carte a contradicțiilor și mi-a lipsit punctul culminant. Drama nu a existat.

Despre carte ce să vă zic? Ea, Bridget, visează la libertate, departe de regulile casei regale din care face parte, află că fratele ei abdică de la tron, iar ea este următoarea pe linia regală. El, Rhys, bodyguardul ei stă în preajma fetei vreo 2 ani înainte ca fata să se întoarcă la curte pentru a deveni regină. Dragostea mocnește intre ei, o dragoste imposibilă din cauza diferențelor sociale dintre ei. Fata se întoarce acasă pentru că trebuie să se pregătească pentru a deveni regină, el nu poate renunța la ea și începe o perioadă tensionată pe timpul zilei și foarte pasională pe timpul nopții. Legile regatului sunt foarte severe, iar membrii care urmează la tron nu au voie să se căsătorească decât cu cineva din același rang. Schimbarea acestui lucru mi s-a parut mult prea ușoară pentru protagoniștii noștri.

Una peste alta, a fost o carte bună, dar nu wow. Aveam așteptări mult mai mari și nu mi-au fost satisfacute.

Cartea se poate comanda de aici: www.edituraepica.ro