Un joc al răzbunării – Saga lui Hades, Volumul al II-lea – Scarlett St. Clair – Leda Edge

Tocmai am terminat cartea și nu știu ce să scriu. Mi-a plăcut atât de mult încât am rămas fără cuvinte. Am tras foarte mult de ea ca să nu o termin, am analizat fiecare moment, am trăit alături de Hades, chiar am și băut un pahar în cinstea lui.

Da, îmi place perspectiva Persefonei, dar să citesc lucrurile din punctul lui de vedere a fost magic. Știu că sunt mega subiectivă, dar această serie și autoarea este plăcerea mea vinovată, nevinovată, relaxantă și tot ce mai vreți voi.

Nu vreau să vă dau spoiler, fapt pentru care vă voi spune foarte puține lucruri, vreau să citiți voi, să intrați în lumea lui Hades.

Cât de mult o iubește zeul pe zeița asta, care nu face decât prostii, care habar nu are de capul ei și care se comportă atât de copilărește de foarte multe ori. Serios, chiar l-am înțeles pe Hades când căuta mai mereu sticla de whisky. Când ai o așa nebună pe cap, pe care o și iubești, înțeleg că uneori simți nevoia de ceva tare 😛 .

Mi-au plăcut momentele lui de vulnerabilitate în fața Persefonei, traduse cu atât de multă emoție. Am simțit că și traducătoarei i-a făcut plăcere să citească și să traducă perspectiva lui.

Acest zeu este păcatul în toate felurile posibile, dar atât de multe îndură și atât de multe compromisuri face pentru siguranța Persefonei. Acum mai trebuie și ea să se ridice la rangul de regină a Lumii de Jos. Este greu pentru că se pare că totul stă împotriva iubirii lor. Dementa de Demetra provoacă haos în lumea de sus. Hera s-a trezit cu fața la cearceaf, vrea să îl înlăture pe Zeus și nu este mulțumită că Hades nu vrea să fie de partea ei și trece la amenințări și mai este și Tezeu cu toată armata lui de acoliți care sunt pe zi ce trece tot mai periculoși. Cum naiba va face față Hades, nu știu, dar sunt sigură că la sfârșit totul se va termina cu bine. Așa sper, că nu aș vrea să fac un drum până acasă la autoare și să îi arunc cu roșii în geam 😛 .

Îl iubesc pe Hades, o ador pe Persefona atunci când se ridică la nivelul care trebuie și iubesc povestea asta magică, care pentru mine a devenit un drog.

Cartea se poate comanda de aici: www.edituracorint.ro.