Un milion de săruturi într-o viață – Monica Murphy – Editura Litera

Să ne înțelegem de la bun început 😛 . Această carte este una dintre cele mai originale cărți citite de mine în ultimii ani, și pot spune că am câteva la activ, mai ales pe romance.

A fost impecabilă din toate punctele de vedere. Am avut de-a face cu două personaje atât de bine construite, deștepte, sexy, iubitoare.

Wren este frumoasă, inteligentă, admirată și adorată de toți colegii de la Lancaster Prep. Totuși, Crew este singurul care o vede așa cum este ea cu adevărat: o fată inocentă și lipsită de experiență, care emană sexualitate și care cu greu își ține în frâu dorințele ascunse.

„ Un milion de săruturi într-o viață” îți dă chef de iubit. M-am îndrăgostit de amândouă personajele. Unde se termina unul începea celălalt. Iar în momentul în care Crew și-a pus în cap că o vrea pe fată, altceva nu a mai contat. Dacă ea își dorea luna de pe cer, el îi aducea luna. Da, l-a ajutat și situația financiară, dar sunt alții care au bani la fel de mulți și implicare zero. Ea s-a maturizat lângă el, a învățat să își spună punctul de vedere, și-a dat voie să fie vulnerabilă, să viseze, să iubească, să experimenteze lucruri noi. Relația intimă dintre cei doi a fost delicioasă. Nu am simțit nimic vulgar, totul a fost foarte incitant și super original.

Un mare plus a fost lipsa dramei, punctul culminant, care de obicei se lăsa cu aflarea unui adevăr întunecat. Aici nu a existat așa ceva. Cei doi au crescut împreună, au făcut față provocărilor tot împreună.

Și în încheiere, când veți citi cartea și ajungeți la acadea, vă rog eu să nu vă puneți plapuma în cap, din contra, dați-o la o parte :P.

„Un milion de săruturi într-o viață” a fost ca o acadea cu gustul celei mai bune bomboane.

Lectură placută!

Cartea se poate comanda de aici: www.litera.ro