Demoni ~Spirit ~ Vol.5 – Laura Nureldin – Editura Up

  • ” Micuțo, un om religios face tot ce a-nvățat că trebuie să facă, îndeplinește ritualurile, ține post sau mai știu eu ce altceva, dar toate sunt doar gesturi mecanice. Obișnuință. Nu vin din vreo altă convingere în afară de aceea că așa e bine.(…) În schimb, un om credincios poate că nu merge la toate slujbele, poate că nu ține post, habar n-am; dar pentru el divinitatea e ceva aproape palpabil. Credinciosul are o relație cu divinitatea – uneori se ceartă cu ea, se împacă, se răzvrătește împotriva ei atunci când e furios, dar o regăsește peste tot în jurul său.”

Acesta este fragmentul care mi-a rămas întipărit în minte. Are atât de mult adevăr, substanță și trebuie doar să deschidem ochii.

Știți acel moment când aștepți foarte mult ultimul volum dintr-o serie și în momentul în care ai cartea în mana, nu îți vine să o începi? Știi sigur că o să îți placă și nu vrei să se termine, nu vrei să te desparți de personajele pe care le-ai îndrăgit atât de tare.

Nu există cuvinte prin care să pot exprima cât de mult mi-a plăcut acest ultim volum. Nu pot să vă povestesc, trebuie să citiți, să fiți cu mintea deschisă și să intrați în poveste.

Așa cum știți din volumul anterior, am cam rămas în aer neștiind exact ce impact a avut confruntarea cu Abel asupra Lisei. Vă spun eu, al dracului de Rău și-a plantat o sămânță și își cam face de cap. Spiritul este ultimul element pe care fata noastră trebuie să îl elibereze de sub dominația Răului. Lucru deloc simplu pentru Lisa, nu știe de unde să înceapă și lupta cea mai grea se desfășoară chiar cu ea. I-a trebuit ceva timp până să înțeleagă cine este ea cu adevărat și care este puterea ei și mai exact ce poate face în privința Răului.

Așa cum știm este ajutată de Yadiel, demonul meu preferat. Acesta o ajută, o sprijină, dar ea trebuie să își de-a seama. Este magnific acest ultim volum.

„ Lumina nu poate exista în absența întunericului, după cum nici întunericul nu există fără lumină”. Universul trebuie să fie într-un echilibru permanent.

Și cu astea închei, invitându-vă să citiți această serie, să participați la târgurile de carte, să o cunoașteți pe Laura, să beți o cafea în fiecare dimineață și după prânz un pahar de vin.

Laura, felicitări și mulțumesc pentru această minunată călătorie.

Cartea se poate comanda de aici: www.edituraup.ro