Casanova -Al treilea volum al seriei Clubul Miles High – T L Swan – Leda Bazaar

Dacă primul volum mi-a plăcut, al doilea mi-a displăcut,  pe al treilea l-am adorat. M-am îndrăgostit de Casanova Elliot Miles. Bărbatul acesta este întruchiparea perfecțiunii 😀 . Să nu îndrăzniți să mă contraziceți, sunt încă sub efectul cărții.

Îmi place să citesc despre bărbați puternici, care domină prin personalitatea lor, dar știu să își respecte și protejeze femeile din viața lor. La prima vedere, Elliot este un nemernic care frânge inimile fetelor. Și asta poate să o confirme Kate, șefa de la IT care îl urăște din tot sufletul ei. De unde atâta ură? Vă spun eu, că poate nu dormiți la noapte dacă nu știți. Mulți ani au pierdut din cauza unei fraze pe care Kate i-a spus-o lui Elliot în primele ei  zile de muncă la Miles Media. Nu ratau nicio ocazie  să își scoată ochii unul altuia. Se urau din tot sufletul lor și nu rezistau prea  mult în aceeași încăpere, până la un moment dat, când totul s-a schimbat.

Se spune că de la ură până la dragoste este un pas mic. Aici a fost ditamai pasul, dar și când acest pas a fost făcut, s-a lăsat cu foc și pasiune în așternuturi. Măi, mămică, Elliot este mașină de făcut sex. Așa ceva, văleleu. Mi-a plăcut foarte mult povestea celor doi, a fost ca un basm pentru oameni mari, încărcat cu multe momente amuzante, dar și foarte pasionale. Kate a fost la înălțime și i-a făcut față lui Elliot cu brio. Și normal că nu poate fi totul roz, bărbatul nu este bărbat dacă nu dă cu bâta în baltă. Face și Elliot o nefăcută și o cam pierde pe Kate și trebuie să demonstreze mult că o iubește și că îi pare rău pentru ce a făcut.

Cartea a fost foarte hot, încărcată cu multe momente pasionale, limbaj explicit, dar a fost atât de frumos împachetată. Toată povestea lui Elliot a fost una minunată și autoarea ne-a lăsat să îi intrăm în suflet personajului. Și ce suflet avea Elliot!

Esența cărții este că destinul face ce vrea el, te sucește, te învârtește, dar până la urmă tot acolo ajungi. Ce ți-e scris, în frunte ți-e pus.

Și, în cazul în care nu știți, Casanova Elliot Miles este specialist în pețitul caprelor, la propriu 😀 .

P.S. Apar și drăcușorii din volumul anterior și nu s-au transformat în îngerași, din contra… 😀 .

Cartea se poate comanda de aici: www.edituracorint.ro