FUGI, ROSE, FUGI! – Dolly Parton și James Patterson – Leda Bazaar

Dolly Parton este cântăreață, compozitoare, actriță, producătoare, femeie de afaceri și filantrop. A compus peste 3000 de cântece și a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume. De asemenea, dăruiește constant milioane de cărți copiilor prin organizația ei nonprofit, Dolly Parton`s Imagination Library

James Patterson este unul dintre cei mai cunoscuți și mai prolifici scriitori din toate timpurile. Cărțile sale s-au vândut în peste 375 de milioane de exemplare în întreaga lume. Este autorul unora dintre cele mai populare thrillere din ultimele două decenii, dar a scris și romane de dragoste și cărți pentru copii, multe dintre acestea publicate în România de Corint Junior.

Se spune că fiecare melodie are o poveste. Foarte adevărat. Dacă am întreba fiecare cântăreț câte din melodiile lui sunt inspirate din viața de zi cu zi, procentul ar fi foarte mare. Muzica este o terapie, are puterea să vindece, să închidă răni, să facă loc speranței.  Singurul lucru care a ținut-o în viața pe Rose a fost muzica. A cântat de când se știe și și-a dorit să performeze pe cele mai mari scene ale lumii. Doar că uneori nu este de ajuns să îți dorești. Soarta a fost foarte rea cu fata noastră. Din copilărie a fost supusă doar la umilințe, abuzuri. A fost vândută ca un produs și când în sfârșit a reușit să scape din acel iad, a crezut că vede luminița de la capătul tunelului.

Nu a fost ușor pentru ea, a plecat din locul de baștină către Nashville, a bătut la foarte multe uși, a cântat gratis sau pentru un pahar cu apă, dar nu s-a lăsat. Dorința ei cea mai mare a fost să reușească, să cânte, lumea să o asculte.

Drumul ei către succes, a fost un drum al maturizării, al vindecării, al speranței și nu în ultimul rând al iubirii. O poveste de viață dură, exact cum este și viața de cele mai multe ori. Norocul ei a fost că a dat peste câțiva oameni care au văzut talentul în ea și care au vrut să o ajute.

Mi-a plăcut mult de tot de Rose, nu s-a lăsat. A fost foarte puternică, nu a lăsat capul în jos, mereu cu capul sus știind exact care este valoarea ei. În momentul în care punea mâna pe chitară și începea să cânte, lumea toată era la picioarele ei. Cu cât era mai recunoscută și avea mai mult succes cu atât trecutul era mai aproape de ea.

Cum se va termina această poveste de viață? Oare Rose se va putea vreodată vindeca? Rănile ei se vor închide? Își va îngădui să își deschidă sufletul unei noi iubiri?

Vă invit să citiți o carte care ne spune povestea unei femei care nu a renunțat nicio clipă, care a făcut totul pentru a reuși în viață și care a cântat aproape toată existența ei.

Cartea se poate comanda de aici: www.edituracorint.ro.