Fata cu vise alb negru – Andreea Russo – Editura Bestseller

În cazul acestei cărți mă bucur enorm de mult că am împrumutat-o de la bibliotecă. Cautam pe Libris.ro să văd numărul de pagini și când am văzut prețul cărții m-a luat cu amețeală. 59 de lei o carte de 188 de pagini? Cu scrisul foarte mare, cu mult spațiu alb și cu o poveste pe care eu nu am înteles-o, am ajuns la concluzia că am pierdut două ore din viața mea 😀 .

Cartea ne prezintă povestea Andanei, în vârstă de 21 de ani care își dorește să devină detectiv, exact ca și tatăl ei. Pentru a obține ce dorește, tatăl îi dă o misiune. Aceasta trebuie să găsească o fată, Mia, care a dispărut în urmă cu 24 de ani. Andana împreună cu prietenul ei, Dio, pornesc în aventură ca să gasească această persoană dispărută. În loc să se elucideze misterul, am fost tot mai confunză și m-a bulversat trecerea de la vis la realitate. Nu știu care este mai slab scris, planul din vis sau realitatea… Aaa, elementul de fantasy sau SF chiar nu l-am înțeles.

Ce se întamplă mai departe, vă invit pe voi să citiți sau poate mă credeți pe cuvânt când vă spun că nu merită să vă pierdeți timpul. Hai că v-am amețit de tot 😛 .

Clar, această carte nu este pentru mine. În cuvântul înainte, autoarea ne spune ca ea a scris ce a simțit, ce a văzut, eu îi spun că eu nu am simțit nimic, de văzut nici pomeneală 😀 . Și mai vreau să citez tot din autoare și apoi mă duc să dorm 😀 : “ Nu căutați sensul vieții într-o carte, acesta e înăuntrul vostru și pentru fiecare în parte acest sens e diferit. Cărțile sunt doar niște indicatori ce ne ajută să pătrundem mai adânc în propria personalitate.“  Și cu asta acuzarea își încheie pledoaria 😀 .

Cartea se poate comanda de aici : www.libris.ro