Regele Războiului și al sângelui( Adrian X Isolda) – Scarlett St. Clair – Leda Edge

Mă numesc Carolina și sunt în sevraj. Vreau din nou, și din nou, și din nou, să citesc cărți scrise de această autoare.

Mi-a plăcut până la stele și înapoi. Nu sunt mare cititoare de fantasy, dar si aceasta carte m-a cucerit. Povestea a fost wow, alertă, plină de răsturnări de situație, îmbrăcată în multă pasiune arzătoare.

Ca să își salveze poporul, prințesa Isolda se căsătorește cu regele vampirilor, Adrian. Cel mai mare dușman al ei, dar care îi trezește niște dorințe greu de explicat. Nimic nu este ceea ce  pare. Ea încearcă să îi reziste, el încearcă să fie tot ceea ce ea își dorește. Chiar dacă din poziția lui de rege este de neînduplecat, când vine vorba de regina lui se face ca gelatina.

Se pare că trecutul nu vrea să îi lase în pace, și la tot pasul Isolda descoperă lucruri ca într-un puzzle pe care va încerca să îl dezlege.

Din punctul meu de vedere, Isolda este eroina perfectă, este războinică, loială, foarte iubitoare și pătimașă între așternuturi.

Adrian, regele vampirilor inspiră teamă, vorba lui este lege pentru toată lumea. Îi acordă toată libertatea reginei lui și este singura în fața căreia își ține promisiunile.

Acest prim volum a fost doar un preambul din ce ne așteaptă, unde pericolul pândește la tot pasul. Trădătorii sunt peste tot. Isolda este și moartea, dar și salvarea lui. Oare vor reuși să se salveze? Vor putea domni împreună peste toate casele?

Chiar dacă mi-a plăcut foarte mult Adrian, Hades rămâne preferatul meu. Mi-ar plăcea să citesc un spin off care să îi aibă în roluri principale pe Hades și Isolda… mama, mama ce ar ieși. Cred că și-ar da foc unul altuia 😛 .

Nu sunt specialistă în cărți fantasy, dar vă invit să citiți această autoare. S-ar putea să vă placă și să formăm un mare club al nebunelor topite după Hades și Adrian.

Draga editură Lega Edge, te rog eu frumos să traduci mai repede și restul cărților pentru că stau foarte rau cu răbdarea și de fumat, nu fumez ca să mă mai calmez 😀 .

Cartea se poate comanda de aici: www.edituracorint.ro