Escala – T L Swan, Editura Corint, Leda Bazaar

Primul volum al seriei CLUBUL MILES HIGH

Nr. paginii: 544

Traducere: Maria Adam

  1. The Stopover – Escala – 2019
  2. The Takeover – 2020
  3. The Casanova – 2021

„O memorabilă noapte de pasiune se încăpățânează să nu rămână doar o amintire în aceasta poveste de dragoste deopotrivă captivantă și scandaloasă imaginată de autoarea bestsellere T L Swan”

 Îmi era foarte dor de o carte bună și auzisem numai lucruri bune despre autoare, așa că nu am stat nicio clipă pe gânduri când a apărut cartea. Vă recomand să faceți la fel. Citiți această carte, trăim vremuri grele, dificile și evadarea într-o carte este o soluție bună pentru moment.

Povestea începe de la un incident, produs pe aeroportul din Londra, unde Emily a fost agasată de un bețiv, iar compania aeriana a despăgubit-o trimițând-o să zboare către New York la clasa 1. Colegul de zbor este un bărbat superb cu ochii albaștri, Jameson Miles. Atracția dintre cei doi este imediată, soarta intervine și avionul trebuie să aterizeze pe aeroportul de la Boston din cauza vremii nefavorabile. O noapte de pasiune cum nu au mai trăit cei doi se consumă într-o camera de hotel. A doua zi,  fiecare pleacă în treaba lui și ei cred că a fost ultima dată când s-au văzut. Din cauza pasiunii care o cuprinde pe fată, aceasta îi lasă un semn de toate frumusețea pe gâtul lui, si ca să il împace, îi face cadou un fular care are cusut inițialele IF, iar el îl botează direct Iepuraș Futăcios și așa îi rămâne fetei porecla și ulterior așa o și trece în telefon, IF. Mi s-a părut super tare această porecla, care oricum ei i se potrivește foarte bine 😀

La 12 luni după această noapte, Emily primește jobul visat și începe munca la Miles Media, neștiind că șeful ei este exact bărbatul lângă care a petrecut cea mai pasională noapte din viața ei. Și intrăm în miezul acțiunii cărții și ne lăsăm duși de val și trăim, iubim, suferim și râdem alături de personajele noastre. Mi-a plăcut de Emily, nu este gâscă proastă care imediat cade la picioarele lui Jameson, îi rezistă cât de mult poate și nu se lasă captivată nici de banii lui, nici de sexul cu el. Ea îl vrea pe omul Jameson sau Jim, așa cum s-a recomandat în acea noapte nebună.

Să nu vă mai spun că fata este foarte isteață și ajunge să desconspire un angajat care lucra pentru concurență. Foarte bună profesionsista, nu s-a lăsat înșelată de aparențe și a știut că trebuie să își ducă misiunea până la capăt. Emily s-a dovedit a fi tipul de femeie puternică, foarte bună profesionistă, o colegă și o prietenă extraordinară, dar mai ales o iubită pe care orice bărbat și-o dorește.

Lucrurile dintre cei doi nu au fost roz, au fost urcușuri și coborâșuri de-a lungul relației până au ajuns în punctul să fie cu adevărat fericiți și să se pună pe ei pe primul loc, unul pentru celălalt.

Neîncrederea și-a băgat și ea coada și a fost la un pas să distrugă frumoasa poveste de dragoste dintre cei doi.

Frazele amuzante, situațiile romantice sau uneori comice, povestea bună, acțiunea care te ține conectat 100% au făcut ca această carte să fie una foarte bună și pe care o recomand. Este primul volum din serie și abia aștept să fac cunoștință și cu restul frațiilor Miles. Povestea lui Tristan Miles o aștept cu nerăbdare, ceva îmi spune că se va ridica la așteptările mele.

Cartea se poate comanda de pe www.librex.ro, www.edituracorint.ro