Nestemata pierdută – Raluca Butnariu

Cu cea mai mare bucurie vă anunț cea mai nouă apariție literară. Raluca Butnariu ne daruieste „ înca” o nestemată 😍

„Murise pe pământ străin, servindu-și țara cu curaj, devotament și onoare. Murise, jertfindu-și viața pentru a pune capăt unui război care scăldase întreaga Europă în sânge și teroare. Murise pentru rege și gloria Regatului Unit… iar zvonul acela fusese crezut de către toți cei care-l cunoscuseră și-i iubiseră.

Theodore William Davenport, cel de al IX-lea conte de Averly, pierise într-o ambuscadă în Paris, iar trupul lui nu fusese recuperat niciodată. Coroana pierduse mai mult decât un erou – pierduse o Nestemată, iar amintirea acesteia se odihnea în Marcham sub o lespede grea din marmură, care fusese așezată peste un mormânt gol.

După șapte ani de captivitate, Rubinul este salvat și adus in Anglia, la Kensinghton. Însă ceea ce a trăit la Carcassonne este imposibil de uitat. În sufletul lui, mutilat de ororile îndurate în Turnul Inchiziției, nu mai există loc decât pentru amăraciune, furie și ură. Bântuit de demonii trecutului, unica lui dorință este să-și găsească torționarul și să-l facă să plătească pentru toate crimele pe care acesta le-a săvârșit.

Dar totul are un preț…

O poveste tulburătoare despre alegeri dureroase, sacrificiu, loialitate, prietenie și încredere. O poveste despre cruzime, temeri și renunțări. O poveste despre curaj, bunătate și speranță.

Dincolo de toate, este povestea de iubire dintre Theodore Davenport și Lisandre de Gramont.”

Cartea se poate comanda de pe site-ul Librex